ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Kristillisdemokraatti-kansanedustajan homomyönteisyys vahinko?

Sami Mollgren • 23.04.2007 21:17 UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • KOTIMAA
Ranneliike.netissä ehdittiin jo iloita kristillisestä lähimmäisenrakkaudesta Kristillisdemokraattisen puolueen piirissä, kun Tarja Tallqvist otti Helsingin Sanomien vaalikoneessa sekä perheen sisäiseen että täyteen adoptio-oikeuteen myönteisen kannan.

Nyt eduskuntaan valituksi tultuaan hän kertoo vaalikampanjan raskauden ja pitkien työpäivien heikentäneen hänen harkintakykyään vaalikoneen homokysymyksen kohdalla.

Olen kiireessä vastannut eri tavalla kuin jos olisin harkinnut ja miettinyt KD:n linjaa. Vaalikoneita oli niin paljon ja tein silloin vaalikampanjan ohella 10-14-tuntista päivää, kun vanhainkodilla oli norovirusta, kertoo Tarja Tallqvist Kristillisdemokraattinen viikkolehti KD:ssä.

Helsingin Sanomien vaalikoneessa Tallqvist perusteli myönteistä kantaansa näin: "Lapsen onnellisuus on se tärkein. Jos hän saa rakkautta kaikki on hyvin.". Myöhemmin hän on liittänyt perustelun alkuun lauseen "Tämä lienee tulevaisuuden visio".

- KD: Tarja Tallqvist hyvillä mielin eduskunnassa
- Keskustelua: Äänestä hyvän sään aikana!


Katso myös nämä
 
 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy