ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
ilmiöitä homoseksuaalisuuden ympärillä pride ja vapautusliike pride-kalenteri tuki- ja neuvontapalvelu homoFAQ seksuaalisuus ja sukupuoli perheet kaappi linkit kaikki artikkelit

Kouvolaan suunnitellaan pride-tapahtumaa elokuuksi

Sami Mollgren • 07.01.2018 08:35 UUTISET: PRIDE • KOTIMAA
Kouvola Pride -tapahtumaa suunnitellaan järjestettäväksi elokuun 2018 lopulle. Asiasta kertoo Kouvolan Sanomat. Pride-kulkue on suunnitelmien mukaan 25. elokuuta ja sitä edeltävällä viikolla erilaista teemaan liittyvää ohjelmaa. Parhaillaan haussa on yhteistyökumppaneita ja vapaaehtoisia toteuttamaan tapahtumaa.

Tapahtuman järjestelyjä luotsaava Hanna Räty kertoo Kouvolan Sanomille, että suunnitteilla on esimerkiksi elokuvanäytöksiä, bileitä ja konsertteja. Pride-kulkue järjestäytyisi keskustassa, etenisi pitkin kävelykatu Manskia ja päättyisi Jaakonpuistoon.

Kymenlaaksossa, Kymijoen varrella sijaitsevassa Kouvolassa asuu noin 85 000 ihmistä.

Kaakkois-Suomessa - Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan alueella - ei ole aiemmin järjestetty pride-tapahtumia. Kouvolaa lähimmät pride-tapahtuat on järjestetty Lahdessa jo muutaman vuoden ajan ja loppuvuodesta 2017 ensimmäistä kertaa Mikkelissä.

Vuoden 2018 pride-tapahtumien ajankohdista on varmistunut ainakin Rovaniemen Arctic Pride (1.-4.3.), Kuusamon Ruka Ski Pride (13.-15.4.) ja Helsinki Pride (25.6.-1.7.). Uusien pride-paikkakuntien joukkoon on Kouvolan lisäksi liittymässä aiempien tietojen perusteella myös Kokkola.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy