ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Palveluoppaassa mukana
Silmälasistudio
Persoonallinen ja rohkeasti erilainen optikkoliike. Muotia ja muotoilua raikkaasti ja ammattitaidolla yhdistellen tarjoamme monipuolisen ja yksilöllisen kehysmalliston.
yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko linkit kaikki artikkelit

Kolmiodraama eläintarhassa

Sami Mollgren • 15.07.2009 14:09 SATTUMAT
San Franciscon eläintarhan kolmiodraamasta kertoo Iltalehti Hullu maailma -palstallaan. Vuosien mittaisessa parisuhteessa eläneet urospuoliset Harry- ja Pepper-pingviinit ovat joutuneet oikukkaan lemmen riepottelemiksi. Leskeksi jäänyt Linda-pingviini iski silmänsä Harryyn ja sai vokoteltua tämän kelkkaansa. Harry on nyt rakentamassa Lindan kanssa pesää. Harry ja Pepper kasvattivat onnistuneesti useita poikasia yhteiselonsa aikana.


Jaa Facebookissa
 
 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Katso myös nämä

Keskustelu

   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2017 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy