ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Kokoomus: Ei aloitteita seksuaalivähemmistöistä puoluekokouksessa

jnsto • 23.05.2012 12:49 • 3 kommenttia. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • KOTIMAA
Kokoomus kiistää tiedon, että Rovaniemen kesäkuun puoluekokoukselle olisi tehty aloite puolueen avioliittokannanoton muuttamisesta. Ranneliike.netin lukijakommenteissa oli anonyymi kirjoittaja kertonut sunnuntaina, että puoluekokoukselle tehtäisiin aloite aiheen määrittämisestä omantunnon kysymykseksi. Sillä olisi korvattu kokoomuksen Jyväskylän puoluekokouksen kanta vuodelta 2010.

Kokoomuksen tiedotuspäällikkö Pauliina Pulkkinen vastasi ranneliike.netin tiedusteluun, että kuvattua aloitetta ei ole tehty. Puoluekokouksen aloitteiden jättämisaika on päättynyt. Pulkkisen mukaan kokoukselle ei ole tehty minkäänlaisia seksuaalivähemmistöjä koskevia aloitteita.

Kokoomus järjestää puoluekokouksensa Rovaniemellä 15.6. Aloitteet julkistetaan kesäkuun alussa. Väitteen aloitteesta avioliittolakikannan muuttamiseksi esitti RL:n uutiskommenteissa rekisteröimätön nimimerkki.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Näinhän minäkin olin kuullut. Turhaa provokaatiota joltain :P
  Dragon-85 • 23.05.2012 22:47
Mitä väliä, kokoomuksen osalta.
Eiväthän sen puoluekokouspäätökset kuitenkaan merkitse mitään käytännössä, kuten hallituksen ja hallitusohjelman muodostuksessakin viime keväänä nähtiin.
Eli käytännössähän siellä pätee tuo "omantunnon asia", kun vain osa kokoomuslaisista arvostaa kaikkien ihmisten rakkautta. Mutta sitten siellä on se konservatiivisiipi, jonka omatunto ei kykene arvostamaan kaikkien ihmisten rakkautta ja joka viittaa sillä kokoomus-kintaalla kaikkien avioliitto-oikeudelle - nyökytellen tuonne Venäjälle päin arvoissaan.

Kommenttia muokattu: 24.05.2012 klo 20:24
  human • 24.05.2012 20:24
Kokoomuksen tilanne tasa-arvosektorilla vaatii huomiota ja puolueen viestintätoimintaa aiheesta on syytä seurata. Viime aikoina sellaista ei ole juuri ollut.

Tässä puoluekokousaloitekysymyksessä puolue oikaisi ilmeisen vihamielisen uutisväitteen. Mutta puolueessa voi kyllä tapahtua tässä aihepiirissä mitä vain, etenkin julkisuuden tavoittamattomissa.
  jnsto • 27.05.2012 16:41
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy