ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
ilmiöitä homoseksuaalisuuden ympärillä pride ja vapautusliike pride-kalenteri tuki- ja neuvontapalvelu homoFAQ seksuaalisuus ja sukupuoli perheet kaappi linkit kaikki artikkelit

Kokkolakin tulossa pride-kartalle - tapahtumaa suunnitellaan kesälle 2018

Sami Mollgren • 05.08.2017 16:10 • 1 kommentti. UUTISET: PRIDE • KOTIMAA
Keski-Pohjanmaalla sijaitsevaan Kokkolaan suunnitellaan pride-tapahtumaa kesäkuuksi 2018, kertoo Keski-Pohjanmaa.

Tapahtumaa suunnittelevat Tiina Isotalus ja Virpi Karhu kertovat lehdelle Kokkolan oman pride-tapahtuman innoittajana olevan vuonna 2014 lähikaupungissa Pietarsaaressa järjestetyn tapahtuman. Tällä hetkellä Kokkolan tapahtumaa suunnittelee noin kymmenisen henkeä, ja mukaan haluavat otetaan lehden haastatteleman kaksikon mukaan avosylin vastaan. Isotaluksen mukaan yksityisten henkilöiden osallistumisen lisäksi liike-elämän ja yhdistysten mukaan lähtö on toiveissa.

Isotalus muistuttaa myös alueen historiaan liittyvää ahdistavaa ilmapiiriä ja sen synnyttämää seksuaalipakolaisuutta.

Keski-Pohjanmaan maakuntakeskus Kokkola on noin 50 000 asukkaan kaupunki sadan kilometrin päässä Vaasan ja 25 kilometrin päässä Pietarsaaren pohjoispuolella.

Viime vuosina yhä useammalla paikkakunnalla on Suomessa järjestetty oma pride-tapahtuma ja Helsinki pride on kasvanut massiiviseksi.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
16.6.2018 näyttäisi olevan päivämäärä.
  smo • 21.01.2018 21:59
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy