ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


dtm
Sinuiksi - tuki- ja neuvontapalvelu
www.seksipertti.fi
Palveluoppaassa mukana
Silmälasistudio
Persoonallinen ja rohkeasti erilainen optikkoliike. Muotia ja muotoilua raikkaasti ja ammattitaidolla yhdistellen tarjoamme monipuolisen ja yksilöllisen kehysmalliston.
sateenkaaren värinen suomi -opas pääkaupunkiseutu & uusimaa lounais-suomi häme & pirkanmaa kymenlaakso & etelä-karjala pohjanmaa keski-suomi & savo pohjois-karjala pohjois-pohjanmaa & kainuu pohjois-suomi
tapahtumakalenteri suomen homobaarit tiedotteet ja järjestötoimintaa vapaalla lähetä vinkki

Kimmoliisa - punainen valo palaa jo?

vaeltaja2006 • 21.12.2010 16:40 • 4 kommenttia. PÄÄKAUPUNKISEUTU JA UUSIMAA • KOTIMAA
Toukokuun 6. päivänä 1985 kuultiin Setan ensimmäinen radio-ohjelma Puskaradio Radio Cityn taajuudella 96,2 MHz. Myöhemmin ohjelman nimi muuttui "Toiseksi Linjaksi", mikä voi tarkoittaa Setan toimiston silloista sijaintia tai uudenlaista ajattelutapaa. Kävimme seuraamassa, miten nykyistä Kimmoliisa-ohjelmaa tehdään. Unohtui kysyä, kuka keksi nimen. Kimmoliisa kuuluu torstaisin Uudellamaalla ja Helsingin seudulla. Autoradiolla ohjelma kuuluu ainakin Hyvinkäälle saakka, hyvällä kuuntelupaikalla melkein Hämeenlinnaan.

Tämän vuoden alusta ohjelmat ovat kokonaan (musiikkeineen) KSL:n Lähiradion sivulla
www.kslradio.fi

Viime torstain joululähetys uusitaan tämän viikon torstaina. Haastattelut tehtiin ohjelman kuluessa.

Tulin studioon klo 17.10. Ohjelman alkuun on vielä 20 minuuttia. Studiossa juontaja Mika valmisteli Teostoraporttia. Kesto hieman yli 10 minuuttia
Ohjelma alkaa. Tunnari käynnistyy ja sen jälkeen suoraan ensimmäinen levy. Aika rauhallista. Ei mitään hektistä. Kesto n. 10 minuuttia
Puhuimme myös Kimmoliisan kuunnelmasarjasta, jota on tehty melkein 30 jaksoa. Kesto n. 6 minuuttia.

Jaa Facebookissa

 

Lukijoiden kommentit
"Seuraavaan ohjelmaan voivat esittää toiveita vain ne kuulijat, joiden seksuaalinen suuntautuminen alkaa h, l, b tai t -kirjaimella."

Mikä seksuaalinen suuntautuminen alkaa t-kirjaimella? Jos tarkkoja vielä ollaan, niin voidaan myös kysyä, mikä seksuaalinen suuntautuminen alkaa l-kirjaimella?

Kommenttia muokattu: 22.12.2010 klo 00:30
  Is • 22.12.2010 00:30
Puhutaanhan "transsuuntautumisesta", kun joku kokee vetoa erityisesti trans-ihmisiä kohtaan.
  smo • 22.12.2010 08:59
Tämä KimmoLiisan nimestä suoraan meidän sivulta:
"Mistä KimmoLiisa sai nimensä?
Nimi syntyi eräällä kesämökillä juhannusjuhlissa 2004 brainstormin tuloksena ja perustuu nimeen, joka jatkuvasti kuultiin väärin Kimmo-Liisaksi ja aiheutti suuren määrän hämmennystä..."
Ystävämme ja "kummimme" - viiniasiantuntija Kim Moliis on onneksi lähinnä huvittunut siitä, että hänen nimeänsä lainattiin radion nimeksi...

Kommenttia muokattu: 22.12.2010 klo 17:34

Kommenttia muokattu: 22.12.2010 klo 17:35
  KimmoLiisaMika • 22.12.2010 17:33
Käykää tykkäämässä Kimmoliisan virallisesta fanisivusta:

www.facebook.com
  SK (ei rekisteröitynyt) • 28.12.2010 18:44
Kommentoi juttua: (Lähetä asia- ja kirjoitusvirheistä viesti henkilökohtaisesti kirjoittajalle, ei julkaistavaksi kommentiksi)

Jos lähetät julkaistavaksi tarkoitetun kommentin, se näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.

Lähetä jutun aihetta koskeva kommentti julkaistavaksi
Lähetä henkilökohtainen viesti jutun kirjoittajalle (ei julkaistavaksi)Keskity kommentissasi jutun aiheeseen ja kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä hauku muita ihmisiä. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
Katso myös nämä
  Mainonnan paikka  
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2016 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy