ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit teatteri tv-kalenteri televisio radio musiikki levyesittelyt artistiesittelyt listat euroviisut
internet ja seksuaalivähemmistöt novellit ja tarinat viihde, musiikki & kulttuuri -keskusteluviihde ja kulttuuri

KimmoLiisa haastatteli Hot Ry:n Marko Toljamoa. Vuoden 2016 Eurogames-suunnitelmat jo vauhdissa.

KimmoLiisaMika • 07.05.2013 21:32 • 4 kommenttia. KIMMOLIISA
KimmoLiisa - Helsinki Gay Radion Mika ja Simo haastattelivat HOT ry:n puheenjohtaja Marko Toljamoa. Toimintaan ovat tervetulleita kaikki täysi-ikäiset - tai alaikäisetkin vanhempien suostumuksella.

Eurogames 2016-kisoja HOT ry päätti hakea muutaman vuoden pohdiskelun jälkeen.

Marko Toljamon mukaan Suomeen odotetaan 6000 vierasta, joista noin 3000 tulee kilpailemaan 10-15 lajissa, kuten yleisurheilussa, uinnissa, sulka-, lento- ja jalkapallossa, tenniksessä ja golfissa. Yhteistyökumppaneita ja talkooväkeä tarvitaan runsaasti.

Eurogames-nettisivut avataan kesän aikana, talkoolaiseksi voi ilmoittautua esimerkiksi niiden sivujen kautta.

HOT ry:n haastattelu.

Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Olin lievästi sanoen surkuhuvittunut kun laitoin talvella uutisvinkkiä noista kisoista, muutaman aiheeseen liittyvän infolinkin kera maan johtavan päivälehden urheilutoimitukseen ... ja sieltä tuli kuittaus että "olivatkin saaneet asiasta jotain tiedotetta (ilmeisesti HOT:lta) mutta asia ei ollut oikein auennut heille".
- mikähän siinä mahtoi niin tiukkaa tehdä.

Itse laitoin heille samalla tietoa linkkeinä suurimpiin hblt-urheilukisoihin ja kansainvälisiin järjestöihin, sekä myös myös homofobian vastaisista organisaatioista samalla (mm. YouCanPlay). Mainitsin myös aiemmista kisoista suomalaisten saamista mitalisaalista.

Ilmeisestikin urheilumedian informoimiseen kannattaa panostaa asian suhteen melkoisen pontevasti.

Kommenttia muokattu: 07.05.2013 klo 22:11
  human • 07.05.2013 22:09
Onko kukaan lahjoittanut Gay Games - tai Euro Games -mitallejaan Urheilumuseolle tai Työväen museon homokokoelmiin? Nyt olisi oiva ajankohta.
  vaeltaja2006 • 07.05.2013 22:44
Urheilumuseo saattaisi olla avoin tällekin asialle. Toki se mitä he esille ovat asettaneet, on ihan sitä suomalaisen huippu-urheilun kärkeen liittyvää aineistoa.

Kävin äskettäin Urheilumuseon kyljessä olevassa Urheilukirjastossa. Sieltä löytyi yksi gay-teemainen kirja englanniksi. Nyt aion kaivella omasta kirjastostani kaikki urheiluun ja urheilijoihin liittyvät homoteemaiset kirjat ja tarjoan niitä kirjastolle. Odotan mielenkiinnolla kirjaston johtajan reaktioita.
  JuhaniV • 07.05.2013 23:02
Avoimuus urheilussa kun on kovasti framilla, toivottavasti rohkeutta riittää siihen, että kilpaijoiden koko nimet julkaistaan tuloksien yhteydessä Ranneliikkeessä.


ranneliike.net

ranneliike.net
  SaintJudy • 08.05.2013 21:55
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
Katso myös nämä
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy