ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
ilmiöitä homoseksuaalisuuden ympärillä pride ja vapautusliike pride-kalenteri tuki- ja neuvontapalvelu homoFAQ seksuaalisuus ja sukupuoli perheet kaappi linkit kaikki artikkelit

Keskiviikko on EuroGamesien avajaispäivä

vaeltaja2006 • 29.06.2016 14:04 • 2 kommenttia. UUTISET: PRIDE • KOTIMAA
EuroGames-tapahtuma avataan tänään klo 18.30. Kävimme puolen päivän jälkeen katsomassa kisakylän hälinää. Ravintolat ja myymälät ovat jo auki ja kilpailijoiden ilmoittautuminen on täydessä käynnissä. Kisaylän portilla ensin tuli vastaan venäläisten kilpailijoiden joukko.

HOT ry:n toinen puheenjohtaja Juha Meronen kertoi EuroGameseista, avajaisista ja kaikenlaisesta muustakin kisojen ympärillä. Seuraavassa äänikoosteessa ovat mukana myös monet vapaaehtoistyöntekijät. Epäviralliset lähteet kertoivat, että kilpailijoita saapuu Helsinkiin n. 1200. Lippurivistö on valmiina.

Juha Meronen on HOTin toinen puheenjohtaja.
Äänikoosteen kesto on n. 10 minuuttia.
Tunnelmaa kisakylässä Helsingin Kansalaistorilla. Se sijaitsee Kiasman ja Musiikitalon välissä, eduskuntatalon etupuolella.

Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Näemmekö Helsinki Eurogames 2016 ja Helsinki Gay Pride 2016 livenä YLE TV-kanavilla? No ei perkeleen perussuomessa.
  Maksa YLE-veroa ja nauti peräs (ei rekisteröitynyt) • 29.06.2016 19:07
Yle Puhe haastatteli projektin puheenjohtajaa Erika Patrikaista ja Juha Merosta eilen, areenassa

areena.yle.fi

Kommenttia muokattu: 30.06.2016 klo 10:09
  vaeltaja2006 • 30.06.2016 09:44
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy