ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Kenneth Liukkonen edustaa Suomea Mr. Gay World -kisoissa

Sami Mollgren • 08.03.2011 07:01 • 2 kommenttia. UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI
Mr. Gay Finland -tittelin voittanut Kenneth Liukkonen edustaa Suomea Manilassa 9. - 14. maaliskuuta järjestettävissä Mr. Gay World -kisassa. Mittelöön osallistuu 27 miestä maailman eri puolilta.

Kilpailun järjestäjien mukaan on tarkoitus löytää puhemies homoyhteisölle, jolla on ulkoisten raamien ohella myös johtajakykyjä. Voittajan toivotaan toiminnallaan edistävän tasa-arvoa ja ihmisoikeuksia.

Suomea edustava 28-vuotias Liukkonen sanoo, että "olen kyllästynyt siihen, miten homoseksuaalisuus julkisessa keskustelussa lähes aina esitetään joko viihteellisenä karnevaalina tai jotenkin syntisessä yhteydessä. Yritän tuoda esiin jotakin normaalista arjesta".

Liukkonen valittiin Mr. Gay Finlandiksi 1. heinäkuuta 2010. Mr. Gay Finland -kilpailu järjestään myös tänä vuonna. Ilmoittautuminen alkaa 15.3.2011 Mr. Gay Finland -kilpailun sivuilla.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Linkki kilpailujen pääsivuille, josta näkee kaikki muutkin kilpailijat:

www.mrgayworld.org

Pidetään Kennethille peukkuja!
  Beauty and Beast (ei rekisteröitynyt) • 08.03.2011 07:20
On se niin homon näköinen että varmasti voittaa kirkkaasti kaikki homokisat! Ei ole montaa noin homon näköistä, Kenneth on super homo!
  Tosi homo (ei rekisteröitynyt) • 05.04.2011 17:39
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy