ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Kenian ihmisoikeuskomissio vaatii loppua homofobialle

Lassijuhani • 11.05.2012 14:08 UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • ULKOMAAT
Kenian kansallinen ihmisoikeuskomissio on julkaissut raportin, jossa se analysoi maan seksuaalivähemmistöjen asemaa ja suosittelee keinoja sen parantamiseksi.
Raportissa maan hallitusta vaaditaan lopettamaan samaa sukupuolta olevien henkilöiden välisten suhteiden vainoamisen. Homoseksuaalisuudesta tuomitaan nykyään vankeustuomioihin, joiden pituus vaihtelee viidestä neljääntoista vuoteen.

Ihmisoikeuksien puolesta taistelevan järjestön aktivisti Winfred Lichuma on kehottanut ”keskittymään seksuaalivähemmistöjen ongelmiin, jotka kasvavat nopeasti. Sen lisäksi miesten ja naisten harjoittamaa vapaaehtoista seksuaalityötä on säädeltävä niin, että prostituution harjoittaminen on turvallista niin prostituoiduille kuin heidän asiakkailleen.”

Kansallinen ihmisoikeuskomissio vaati jo vuonna 2011 homoseksuaalisten suhteiden dekriminalisointia huomauttaen, että sateenkaariväestöön kuuluvia ihmisiä vainotaan järjestelmällisesti.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy