ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Kehittyvät maat boikotoivat EU:n syrjintää vastustavaa konferenssia

JuhaniV • 03.06.2012 00:37 UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • ULKOMAAT
Kehittyvät maat boikotoivat perjantaina EU:n järjestämää kokousta, jossa keskusteltiin tavoista vähentää homojen syrjintää. Tarjolla on EU:n kehitysapupaketti määrältään 20 miljoona euroa.

Uutistoimisto AFP kertoi Afrikan, Karibian ja Tyynenmeren valtioiden ryhmän, ACP:n boikotista. Syynä on monissa näissä valtioissa tabuna pidetty aihe homojen oikeuksista. ADP-ryhmään kuuluu 79 valtiota. Näistä 49 valtiossa homosuhteet on kriminalisoitu tänä päivänä.

20 miljoonan euron apupakettion tarkoitettu syrjinnän vastustamiseen, kohdistuupa se sukupuoleen, seksuaaliseen suuntautuneisuuteen, uskontoon, vakaumukseen taikka rotuun.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy