ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Kaupungin Naiset -lesbokuoron uusi musiikkivideo avioliittolain muutoksen kunniaksi

vaeltaja2006 • 27.02.2017 09:34 • 1 kommentti. UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI • KOTIMAA
Kaupungin Naiset -lesbokuoro julkaisi lauantaina 25.2.2017 musiikkivideon, joka juhlistaa uutta avioliittolakia. Eduskunnan hyväksymä avioliittolain muutos niin, että kaksi samaa sukupuolta olevaa ihmistä voivat jatkossa solmia avioliiton, tulee voimaan ylihuomenna, keskiviikkona 1.3.2017.

Musiikin “Mä haluun häät” -kappaleeseen on säveltänyt ja sovittanut Kaupungin Naisten kuoronjohtaja ja säveltäjä Petra Lampinen. Kappaleen teksti on lähtöisin Tanssivalla karhullakin palkitun Anja Erämajan kynästä ja “Ehkä liioittelen vähän” -runokokoelmasta.

Petra Lampinen kommentoi: “Tasa-arvoinen avioliittolaki tuo mukanaan suuren ilon aviopareille ja heidän läheisilleen ja ystävilleen. Mahdollisuus liittyä ja rakastaa, ylpeänä ja yhdessä on voimaannuttavaa varsinkin näinä epäluulon ja epätiedon aikoina. Suomi on suuri maa, täällä on tilaa rakastaa”.

Musiikkivideo alkaa vasta n. 5 sekunnin päästä.
Naapurin ensi kommentti: "Nää on niin hyvii". Toinen kommentti:"Ihan kuin Ultrabraa". Vielä yksi kommentti: "Ihan kuin Anni Sinnemäen kynästä".

Kaupungin Naiset on helsinkiläinen lesbokuoro, joka laulaa Petra Lampisen säveltämää runoutta mm. rakkaudesta, kuolemasta ja nettideittailun vaikeudesta.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
ihan kiva. Samalla vaivalla olisi tietty pari säkeistöä lisääkin olla. Nyt vähän tynkä....
  liirunlaarun (ei rekisteröitynyt) • 28.02.2017 11:56
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy