ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
harrastukset hyvinvointi olympialaiset 2014 HLBTI-kisat linkit kaikki artikkelit

Kauppaketju Lidl A-P Liukkosen sponsorina

Sami Mollgren • 22.07.2016 00:00 UUTISET: URHEILU • KOTIMAA
Päivittäistavarakauppaketju Lidlin Sportyfeel-urheiluravinteet ja uimari Ari-Pekka Liukkonen tekevät yhteistyötä. Asiasta kertovan Markkinointi & Mainonta -julkaisun mukaan yhteistyön on määrä kestää kaksi vuotta.

Jo alkuvuodesta Liukkonen esiintyi Lidlin tv-mainoksissa.

Parhaillaan Liukkonen harjoittelee elokuussa alkavia Rion olympialaisia varten.

Helmikuussa 2014 Liukkonen kertoi Ylen suorassa Urheiluviikonloppu-ohjelmassa homoseksuaalisuudestaan. Liukkonen on ensimmäinen suomalainen huippu-urheilija, joka tulee kaapista aktiiviuransa aikana. Alkuvuodesta 2015 Liukkonen palkittiiin Urheilugaalassa Vuoden 2014 esikuva -palkinnolla ja QX Gay Gaalassa vuoden homona.

Saksalaislähtöinen päivittäistavarakauppaketju Lidl toimii 26 maassa Euroopassa. Suomessa toiminta alkoi vuonna 2002.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy