ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Katseltavaa ja kuunneltavaa: lesboelokuva ja radio-ohjelmia

vaeltaja2006 • 15.07.2014 15:10 • 1 kommentti. UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI • KOTIMAA
Kesän piristeeksi tv5 esittää 15.7.2014 lesboaiheisen elokuvan. Elokuva on nimeltään Pariah ja se on vuodelta 2011. Kyseessä on kaapistatuloelokuva ja päähenkilö on musta. Tapahtumat sijoittuvat New Yorkiin. Elokuva alkaa klo 21.

Areenassa on pari radio-ohjelmaa. Eeva Luotosen kirjahistoriassa keskustellaan Tennessee Williamsin klassikosta Kissa kuumalla katolla. Elokuvaversiossa päänäyttelijöinä olivat Paul Newman ja Elisabeth Taylor. Nyt siitä on jälleen suomalainen teatteriesitys. Keskustelu homoseksuaalisuus-teemasta alkaa n. 20 minuutin kohdalla.
areena.yle.fi


Todellisissa tarinoissa puhutaan aiheesta "Olenko mies vai mikä?" Norjan Barras-vuorella kokoontuu ryhmä, jonka jäsenet eivät kuulu perinteiseen miehen tai naisen sukupuolilokeroon. Mukana on mm. sukupuolensa naiseksi korjannut Jutta.
areena.yle.fi

Korjaus: Kissa kuumalla katolla on jo poistunut Lahden kaupunginteatterin ohjelmistosta. Elokuvassa Elisabeth Taylorin vastanäyttelijänä oli Paul Newman, ei Brando.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Cat on a hot tin roof.
  Torontosta • 16.07.2014 02:31
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy