ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit teatteri tv-kalenteri televisio radio musiikki levyesittelyt artistiesittelyt listat euroviisut
internet ja seksuaalivähemmistöt novellit ja tarinat viihde, musiikki & kulttuuri -keskusteluviihde ja kulttuuri

Kaori Ekuni - Blink blink

23.03.2007 15:43 KIRJAT
Mutsuki ja Shoko ovat olleet naimisissa kymmenen päivää. He eivät ole kokeilleet vielä avioseksiä eivätkä aiokaan. Vanhemmat jankuttivat, että heidän pitäisi löytää itselleen puoliso, ja ainoa tapa saada painostus loppumaan oli solmia avioliitto - kulissiavioliitto.

Sulhanen Mutsuki on homo, ja morsian Shoko hoitaa epävarmuuttaan juomalla. Pikkuhiljaa Mutsukille ja Shokolle selviää, että mikään avioliitto - aito tai näytelty - ei ole pelkkää tarunhohtoista seikkailua.

Kaori Ekunin esikoisromaani Blink blink on kiehtova tarina yhteiskunnasta, jossa huippumoderni elämäntapa kohtaa ikivanhat perinteet. Sivu sivulta lukijalle avataan päähenkilöiden elämää molempien näkökulmasta katsottuna.

Alkuperäisen Kira Kira Hikaru -teoksen on kääntänyt Leena Perttula.

www.bazarforlag.fi


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
Katso myös nämä
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy