ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Kantelu Sateenkaarimessusta

Sami Mollgren • 27.03.2006 13:55 UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • KOTIMAA
Helsingin hiippakunnan tuomiokapitulille on tehty kantelu ensi kesän Helsingin Priden yhteydessä Kallion kirkossa järjestettävästä Sateenkaarimessusta. Sateenkaarimessun kieltämistä vaaditaan, koska kantelijan mukaan "Sateenkaarimessussa ei homoseksuaalisuuden harjoittamista tunnusteta synniksi, vaikka Raamattu sen niin selkeästi osoittaa, altistaa Sateenkaarimessu homot ja lesbot kadotukselle."

Kantelussa todetaan myös, että "Kirkon tulee siunata ja rakastaa kaikkia ihmisiä, niin homoja kuin lesboja ja rukoilla heidän puolestaan, mutta ei antaa hyväksyntää synnin harjoittamiselle eikä järjestää seurakuntalaisia erottavia ehtoollistilaisuuksia erityisesti sellaisille miehille, joiden ainoa yhteinen tunnusmerkki on, että he harjoittavat keskenään anaaliseksiä."

Kantelun on tehnyt pastori Erkki O. Auranen.

- Keskustelua aiheesta


Katso myös nämä
 
 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy