ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko linkit kaikki artikkelit

Kansanedustaja Jani Toivolasta isä

Sami Mollgren • 09.12.2013 15:52 • 10 kommenttia. UUTISET: YLEISET • KOTIMAA
Kansanedusta Jani Toivola (vihr) kertoo tulleensa isäksi. Twitterissä Toivola kertoo tyttärensä syntyneen marraskuun lopussa.

- Kaunis ja kaivattu tyttäreni syntyi marraskuun lopussa! Onnekkaina opettelemme uutta elämää. Läsnä hämmennys ja hurmio. RUN THE WORLD GIRLS!, kirjoitti Toivola viestissään maanantaina 9. joulukuuta. Asia on ollut esillä lukuisissa tiedotusvälineissä.

Siviiliammatiltaan juontajana, näyttelijänä ja tanssijana tunnettu Toivola valittiin eduskuntaan vuoden 2011 eduskuntavaaleissa Uudenmaan vaalipiiristä. Toivola on avoimesti kertonut homoseksuaalisuudestaan ja isyyshaaveistaan. Hän on myös ottanut esiin suuntautumisensa isyydelle asettamat haasteet.

Lokakuussa Toivola kertoi Kaksplus-lehden haastattelussa tulevansa isäksi ja lähivanhemmaksi. Hän on myös kertonut jäävänsä isyysvapaalle vähintään puoleksi vuodeksi vuodenvaihteen jälkeen.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Ja tostakin piti tietysti tehdä julkinen tapahtuma. Kaikki muut kansanedustajat on pitäny perheasiansa yksityisinä, joten miks Toivola ei vois tehdä samoin.
  Riquman1990 • 09.12.2013 16:30
Yleisesti en ota kantaa siihen, että onko tarpeen perhetapahtumista tehdä julkisia. En kuitenkaan yhdy siihen väitteeseen, että muut kansanedustajat olisivat jälkikasvunsa syntymän pitäneet yksityisenä tietona.
  smo • 09.12.2013 17:12
homoparien/yksinäisten on vaikeampaa saada lapsi kuin heteropareilla ja ei taida muilla seksuaalivähemmistöön kuuluvilla kansanedustajilla olla lapsia. joten siinäkin mielessä ihan järkevää uutisoida.
  puppeliassi • 09.12.2013 17:22
Nyt pääsi nauru.

Joo, ovat pitäneet perheasiansa ihan vain ja ainoastaan omana tietonaan. Kaikki. Joka ikinen. Aina.
  ren • 09.12.2013 19:00
Sanopa kansanedustaja, joka ois etukäteen ilmottanu tulevansa isäks/äidiks.
  Riquman1990 • 09.12.2013 21:05
Pannaas heti tuplaten paremmaks:
-Tanja Karpela: www.iltasanomat.fi
-Heli Paasio: www.ts.fi

Käännetääs kysymys toisin päin, nimeä yksikin kansanedustaja, joka ei ole kertonut raskaudestaan.

EDIT: Pisteet saa kotiin myös jos löytää miespuolisen kansanedustajan, joka ei ole etukäteen ilmoittanut perheenlisäyksestään.

Kommenttia muokattu: 09.12.2013 klo 21:39
  k_ma • 09.12.2013 21:38
Naisilla sen nyt huomaa ennen h-hetkeä muutenkin ;) Mutta ainakin Paula Lehtomäki, Anni Sinnemäki ja Riikka Manner (tosin meppi) kertoivat äitiyslomasta ennen lapsen syntymää. Miehetkään eivät varmaan voi ilmoittamatta jäädä pois töistä, ainakin Paavo Arhinmäki muistaakseni kertoi perheenlisäyksestä etukäteen. Enempää en ehdi bussimatkalla googlettaa :)

Kommenttia muokattu: 09.12.2013 klo 21:50
  draconfly • 09.12.2013 21:45
Heterokansanedustajapariskunta Taiveaho & Kaikkonen
www.iltasanomat.fi
  ren • 09.12.2013 23:34
www.verkkouutiset.fi

Ylläolevan uutisen mukaan Pentti Linkolasta homoseksuaalisuus on hyvä juttu mutta lesbot eivät, sillä "nämä onnettomat hankkivat lapsia melkein aina." Linkolalla itsellään on kaksi lasta, joten tässä taas tapaus mallia ´älä tee niin kuin minä teen vaan niin kuin minä sanon´.

PS: Olisin laittanut tästä oman uutisen, mutta pyynnöstä huolimatta minulle ei ole myönnetty oikeuksia uutisten kirjoittamiseen.
  Geschwitz • 10.12.2013 08:47
Jep, hyvä että uutisoitiin tuokin noiden satojen heteronormatiivisten oheen.
  Rokkihomo • 10.12.2013 13:05
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy