ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko linkit kaikki artikkelit

Kansainvälinen sateenkaariperhepäivä

Sami Mollgren • 05.05.2013 11:30 UUTISET: YLEISET
Sunnuntaina 5.5. vietetään historiansa toista Kansainvälistä sateenkaariperhepäivää (International Family Equality Day). Suomessa tapahtumia on ainakin Helsingissä ja Turussa. Kansainvälisesti erilaisia tapahtumia on kymmenissä kaupungeissa.

Helsingin keskustassa ravintola dtm:ssä iltapäivällä järjestettävän kolmetuntisen tapahtuman järjestää Sateenkaariperheet ry.

Turussa puolestaan on avattu sateenkaariperheiden lasten valokuvanäyttely perhetalo Heidekenillä.

Kansainvälisen sateenkaariperhepäivän järjestää Euroopan sateenkaariperhejärjestöjen kattojärjestö Nelfa yhdessä kumppaniensa kanssa muilla mantereilla. Sateenkaariperhepäivänä sateenkaariperheet kerääntyvät iloisiin, avoimiin ja näkyviin tapahtumiin ympäri maailman ja järjestäjät kuvaavat päivä ilon ja ylpeyden juhlaksi.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy