ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
harrastukset hyvinvointi olympialaiset 2014 HLBTI-kisat linkit kaikki artikkelit

Kansainvälinen jalkapalloliitto Fifa sakotti homottelusta

Sami Mollgren • 13.01.2016 19:57 UUTISET: URHEILU • ULKOMAAT
Kansainvälinen jalkapalloliitto on keskiviikkona määrännyt Argentiinan, Chilen, Meksikon, Perun ja Uruguayn jalkapalloliitot maksamaan sakkoja siitä, että MM-karsintapeleissä kannattajat ovat syyllistyneet homotteluhuutoihin ja -lauluihin.

Fifa ryhtyi kurinpitotoimiin, kun liiton syrjinnän vastainen valvonta toi esiin todisteet huuteluista. Tapaukset merkittiin syrjinnänvastaiseen seurantajärjestelmään. Uudella järjestelmällä pyritään tehostamaan kamppailua rasistista ja muuta syrjivää toimintaa vastaan.

Kunkin jalkapalloliiton maksettavaksi tuli 20 000 Sveitsin frangin (18 300 euron) sakko, paitsi Chilen, joka joutuu maksamaan 70 000 Sveitsin frangin (64 000 euron) sakon neljästä eri tapauksesta.

Myös Honduras on parhaillaan suurennuslasin alla.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy