ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


vapaalla trendit matkakohteet ruoka- ja drinkkireseptit koti ja asuminen hyvinvointi ihonhoitovinkit
vapaa-aika & koti -keskustelu

Kanasoppa

Sami Mollgren • 31.07.2006 17:32 RUOKA- JA DRINKKIRESEPTIT
250 g broilerinsuikaleita tai broilerin jauhelihaa
3 isoa perunaa tai 200 g perunansuikaleita
2 sipulia
200 g keittojuureksia
kanaliemikuutio
vettä
suolaa, pippuria (ja maun mukaan voi laittaa chiliä, soijaa, valkosipulia jne...)

Ensin broilerinliha pitää saada kypsennettyä pannulla, jonka jälkeen laitetaan sipulit mukaan ja sitten vesi ja kanaliemikuutio. Pilkotut perunat tai perunasuikaleet lisätään sitten, kun vesi rupeaa kiehumaan.

Kun perunat alkavat olla kypsiä, laitetaan mukaan juurekset ja mausteet. Annetaan hautua hetkisen vielä ja sitten onkin aika herkutella kylmään talvipäivään sopivaa keittoa.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 

Katso myös nämä:

   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy