ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko linkit kaikki artikkelit

Kaapistatulovideon nettiin ladanneet kaksospojat Ellenin vieraana

Sami Mollgren • 25.01.2015 22:50 • 1 kommentti. SATTUMAT • ULKOMAAT
Kaapistatulostaan isälleen videon Youtubeen ladanneet nyt 19-vuotiaat kaksospojat Aaron ja Austin Rhodes olivat isänsä kanssa mukana Ellen DeGeneresin keskusteluohjelmassa.

Äidilleen kaksoset olivat tulleet kaapista 17-vuotiaina, mutta poikien äidistä aikanaan eronneelle isälle kaapistatulo tapahtui vuodenvaihteessa puhelimitse.

Isä totesi reaktiosta huolissaan olleille pojillensa rakastavansa näitä ehdoitta. Isä myös kertoi välien poikiin tulleen läheisemmäksi, kun tätä salaisuutta ei enää ole. Haastattelussa pojat kertoivat päättäneensä jakaa ulostulovideon siksi, koska muiden tekemät ulostulovideot ovat auttaneet heitä.

Pojat paljastivat myös, kumpi veljeksistä kertoi omasta seksuaalisesta suuntautuneisuudestaan toiselle poikien ollessa 16-vuotiaita: Austin kertoi Aaronille asiasta - ja Aaron vastasi olevansa myös.


Kaksosten alkuperäistä ulostulovideota on katsottu Youtubessa yli 15 miljoonaa kertaa.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Koskettavaa... Ittellä meni kylmät väreet pitkin nahkaa, eikä itkukaan ollu kaukana, varsinkaan loppuvaiheessa, kun pojille / perheelle annettiin tuo rahanarvoinen shekki :') hienosti toimittu myös isältä. Omani toimi lähes samalla tavalla👍
  Pojizu (ei rekisteröitynyt) • 25.01.2015 23:35
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy