ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Kaapista ulos

vaeltaja2006 • 29.08.2010 07:31 • 4 kommenttia. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • ULKOMAAT
Englannissa oikeusministeriön valtiosihteeri Crispin Blunt tuli kaapista täytettyään 50 vuotta. Samalla hän otti avioeron. Hän on Tory-puolueen eli konservatiivien edustajana alahuoneessa.
www.telegraph.co.uk

Keväällä oli valtiovarainministeriön valtiosihteerin David Lawsin pakko tulla kaapista, kun kävi ilmi, että hän oli vuosien ajan maksanut elämänkumppanilleen vuokraa ja merkinnyt ne vähennyksiin.

*****

Tiukka homo-oikeuksien vastustaja USAn republikaanisessa puolueessa ja presidenttti Bushin vaalikampamjapäällikkö Ken Mehlman on tullut kaapista. Vielä vuonna 2004 Bushin vaalikampanjan aikoina hän vaati homoliittokieltoa perustuslakiin. Hän antoi haastattelun The Atlantic -lehteen ja paljasti, että hän on kertonut ystävilleen ja perheelleen, että hän on homo. Hän sanoo, että meni 43 vuotta, ennen kuin hän pystyi myöntymään tähän puoleen elämästään. Nyt hän sanoo olevansa parempi ihminen - ja onnellisempi. Vielä vuonna 2006 hän voimmakkaasti kielsi olevansa homo New York Daily Newsin haastattelussa. Nyt Mehlman haluaa toimia homoavioliittojen puolesta.
www.theatlantic.com
www.huffingtonpost.com


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Ken Mehlman oli republikaanisen puolueen puheenjohtaja ja Bushin kamppanjapäällikkö v. 2004 vaaleissa. Vaikka Bush kosiskeli kamppanjassaan kristittyjä konservatiiveja pysyi Mehlman henkilökohtaisesti erossa sosiaalisista teemoista joten hän ei ole koskaan ollut julkisuudessa homo-oikeuksien vastustaja.

Taustakeskusteluissa toimittajien kanssa hän on jo vuosikausia tukenut homoliittoja ja kertonut yrittäneensä republikaanijohtajien kanssa käymissä kekusteluissa hillitä republikaanien kamppanjoiden homo-vastaisuutta mutta ei kertomansa mukaan yksittäisenä republikaanijäsenenä voinut vastustaa puolueen yhteistä kantaa.

Lisäksi on sanonut jo v. 2004 ettei Bush ole homofobi ja nyt kertoo Bushin olevan erittäin kannustava Mehlmanin kerrottua homoudestaan.
Linkki: www.theatlantic.com
  Roskakuski • 30.08.2010 12:13
Tämän jutun jatkeena on linkkejä muutamiin niistä monista blogeista, joissa Mehlmanin menneisyyttä ei käsitelty lainkaan noin ruusuisena ja viattomana.

queer-news.at
  vaeltaja2006 • 30.08.2010 18:38
Faktat ovat kuitenkin faktoja eivätkä tietämättömien ja väärinymmärtävien kirjoitukset muuta niitä. Mehlman oli toimittajien kanssa käymissään taustakeskusteluissa avoimesti homojen oikeuksien puolella. Lisäksi hän oli Kokoomuksen "guru", jonka neuvoja käytiin hakemassa Washingtonista asti...
  Roskakuski • 31.08.2010 10:33
Tämä taitaakin selittää Kokoomuksen politiikan jolla kakku samalla kertaa sekä syödään että säilytetään...
  Public eye • 31.08.2010 12:14
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy