ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


vapaalla trendit matkakohteet ruoka- ja drinkkireseptit koti ja asuminen hyvinvointi ihonhoitovinkit
vapaa-aika & koti -keskustelu

Kaalipata kevätkaalista

Tomi A.K.A Atropos • 15.04.2002 13:02 RUOKA- JA DRINKKIRESEPTIT
Tarvitset yhden kappaleen kaalinkerää, mutta muista että syyskaali kypsyy hitaammin kuin kevätkaali. Lisäksi tarvitset n.300 grammaa jauhelihaa, mieltymyksesi mukaan joko paisti -tai sitten sika-nautaa. Mausteeksi soijakastiketta ja valkopippuria.

Pilko kaali pieneksi silpuksi. Hylkää kova kantapala kokonaan ja poista isoimmat lehtiruodot. Laita paistinpannu kuumenemaan. Pehmennä kaalisilppua pienissä erissä voissa tai öljyssä pannulla, älä missään nimessä päästä ruskistumaan. Varaa iso, paksupohjainen kasari tai kattila johon laitat koko paistinpannulla pehmennetyn kaalisilpun. Lisää joukkoon noin desilitra valmiskuutiosta tehtyä lihalientä. Pane kaali miedolle lämmölle, kansi päälle hautumaan. Ruskista jauheliha ja lisää se kaalin joukkoon. Anna kypsyä noin tunnin verran, välillä sekoitellen. Mausta ihan loppuvaiheessa kunnon lorauksella soijaa ja ripauksella valkopippuria.

Nauti hyvästä kaaliruoasta ja kärsi mahdolliset ilmastolliset seuraukset seuraavana päivänä :)


Katso myös nämä
 
 

Katso myös nämä:

   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy