ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Kaakkois-Suomeen syntynyt uusia Seta-järjestöjä

vaeltaja2006 • 13.05.2011 08:38 UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • KOTIMAA
Kaakkoisen Suomen sateenkaariväki on aktivoitunut. Kevään aikana on perustettu seta-järjestöt Kouvolaan ja Lappeenrantaan.

Kymenlaakson SETA (Kouvola-Kotka) näkyy facebookissa. Kevätkokous on jo pidetty ja puheenjohtajasta, hallituksesta ja jäsenmaksusta päätetty. Homofobian vastaisena päivänä 17.5.2011 tempaistaan puistopiknikin merkeissä.
www.facebook.com


Lappeenrannassa on alkanut Saimaan SETAn toiminta. Hallitus on valittu ja se on jo kokoontunut viime viikonvaihteessa. Seuraava tapahtuma on kaikille avoin suunnittelukokous ensi sunnuntaina 15.5. klo 15 Linnoituksen esiintymislavalla. Homofobian vastaisena päivänä käydään Kouvolan Urheilupuiston piknikillä ja kouvolalaiset kutsutaan vastavierailupiknikille 22.5. klo 14 sataman lavan lähelle. Saimaan SETAan saa yhteyden ainakin sähköpostilla: saimaanseta@gmail.com

Kaakkois-Suomi on pitkään ollut melko harmaa läikkä Suomen sateenkaarikartalla.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy