ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

´Jotkut ovat homoja, se on vain syytä hyväksyä´

JuhaniV • 10.02.2008 23:22 • 3 kommenttia. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • ULKOMAAT
Skotlannissa alkaa huomenna mainoskampanja, jonka sloganin ovat koululaiset luoneet: "Some people are gay. Get over it!" (Jotkut ihmiset ovat homoja. Se on vain syytä hyväksyä).

Kampanja on tarkoitettu torjumaan homofobista kiusaamista ja viharikoksia Skotlannissa niin kouluissa kuin työpaikoillakin.

Lähde: Sunday Herald


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Samaista kampanjaahan on Englannin puolella (perus)kouluissa jo toteutettu ainakin tammikuusta saakka.
(Tosin hieman ihmettelen, onko kyseessä koululaisten kekismä slogan, koska ainakin GT:ssä hieman pohdittiin sen yhtäläisyyttä Little Britain -sarjan repliikkeihin.)

(GT 01/08)

www.stonewall.org.uk
  Druusi • 11.02.2008 04:57
Muistaakseni USA:n Sillä Silmällä -sarjassa oli Pride-sloganeihin viitaten joskus sanonta: We`re here, we`re queer, get over it!
  kesäpoika • 11.02.2008 13:52
Lancashire Telegraph kertoo uutisessaan, että mainostaulut ovat joutuneet vandalismin kohteeksi. Niitä on tuhrittu graffiteilla. Mainostauluja on esillä peräti 600.

Tuhriminen on aiheuttanut paikkakunnalla runsaasti kiukkua. Todettiin, että koululaisten lisäksi myös aikuiset tarvitsevat koulutusta homofobiasta.
  JuhaniV • 21.02.2008 21:08
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy