ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Johtava muslimiteoreetikko väittää homoseksuaalisuuden olevan yhteensopiva Islamin kanssa!

JuhaniV • 13.07.2009 22:01 • 3 kommenttia. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • ULKOMAAT
Tutkija toteaa, että huolimatta todisteista, konservatiiviset muslimit eivät tule hyväksymään homoseksuaalisuutta, koska he ovat "syvästi homofobisia".

Nämä kaksi asiaa [islam ja homoseksuaalisuus] voivat ja ovat olleet olemassa rinnakkain. Tärkeä asia on yhdistää se hyvään elämään ja luoda hyvä yhteiskunta.

Tutkija toteaa homofobian juurtuneen syvälle siksi, koska monet muslimiyhteisöt perustuvat ajattelussaan perinteiselle perheelle ja patriarkaattiin (yhteiskuntajärjestys, jossa miehillä on hallitseva asema).

Tutkija hylkää Sodoman tarinan homo-tulkinnan virheellisenä. Kertomushan esiintyy sekä Koraanissa, että Raamatussa.

16-vuosisadalla kerrotaan eläneen muslimipyhimyksen, joka rakastui hindupoikaan. He elivät yhdessä ja ovat haudattuina yhteiseen hautaan. Tukijan mielestä jotkut yrittävät kirjoittaa historiaa uudelleen ja väittävät pojan olleenkin itseasiassa tyttö.

Haastattelututkimuksessa Englannin muslimit (1 001 haasteltua) olivat kaikki sitä mieltä, että homoseksi oli moraalisesti väärin. Kaikista briteistä 58% ei pitänyt homoseksuaalisuutta vääränä. Saksassa vastaava luku oli 68% ja Ranskassa peräti 78% hyväksyy homot. Kristityiksi itsensä ilmoittavat erosivat vain vähän kansan yleisestä asenteesta homoseksiä kohtaan.

Ranskan muslimeista 35%, ja saksalaisista 19% ei pitänyt homoseksiä moraalisesti vääränä.

Lähde: Pink News


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Arrr, anteeksi nyt, mutta rehellisimmin on kysyttävä: Kuka Tutkija -??
  Rokkihomo • 14.07.2009 00:55
Pink News kertoo tutkijan olevan 29-vuotias tohtori Amanullah De Sondy.
  smo • 14.07.2009 08:02
Rehellisimmin vastaan, että olen pitkään miettinyt sitä, onko tiedolla Mr. Jonathan Smith, Arkansasista, minkäänlaista merkitystä lukijalle Suomessa. Tässä tapauksessa tiedolla on merkitystä siksi, että tutkija on huomattavan nuori verrattuna julkisuudessa esiintyviin islamin vanhoihin viisaisiin miehiin, ja mielipide on huomattavan erilainen mihinkään aikaisemmin siltä suunnalta länsimediassa julki lausuttuun. Rokkihomo asian tiedosti. SMO ystävällisesti korjasi jo puuttuvan tiedon. Kiitos.
  JuhaniV • 14.07.2009 08:58
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy