ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Johanna Korhosen työsyrjintäoikeudenkäynti alkoi hovioikeudessa

JuhaniV • 19.06.2012 12:34 • päivitetty: 19.06.2012 18:24 UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA
Työsyrjintäoikeudenkäynnissa toimitusjohtaja Kai Telanne kiisti odotetusti esitetyn syytteen. Irtisanomisasiaa on käsitelty jo kahdesti käräjäoikeudessa ja kerran hovioikeudessa.

Syyttäjä ja Korhonen katsovat käräjäoikeuden perustelleen päätöstään ristiriitaisesti.

*************

Helsingin hovioikeudessa on alkanut työsyrjintäoikeudenkäynti Alma Median toimitusjohtaja Kai Telannetta vastaan.

Syyttäjän mukaan Johanna Korhonen sai potkut Lapin Kansan päätoimittajan paikalta ennen kuin hän edes ehti aloittaa varsinaista työtään. Syynä potkuihin Korhonen pitää sitä, että hänen puolisonsa on samaa sukupuolta ja toimi aktiivisesti politiikassa.

Viime vuoden toukokuussa Helsingin käräjäoikeus teki päätöksen, ettei näyttöjä ollut riittävästi työsyrjinnästä. Syyttäjä vei asian hovioikeuteen.

Alma Media joutui hovioikeuden vuonna 2010 tekemällä päätöksellä maksamaan Korhoselle korvauksia 80 000 euroa laittomista potkuista.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy