ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Palveluoppaassa mukana
Decoart sisustustaulut
Decoart on käsintehtyihin sisustustauluihin erikoistunut myymälä ja nettikauppa. Paljon kokoja, värejä ja aiheita, enimmäkseen abstraktia käyttötaidetta. Öljyväritöitä alkaen 60 e. Tervetuloa katsomaan sopivia vaihtoehtoja satojen taulujen valikoimasta!
vapaalla trendit matkakohteet ruoka- ja drinkkireseptit koti ja asuminen hyvinvointi ihonhoitovinkit
vapaa-aika & koti -keskustelu

Jim's Bacon wrapped water chestnuts

Petri Å • 03.12.2002 22:09 RUOKA- JA DRINKKIRESEPTIT
Tämä resepti on tuttavaltani Jimiltä (bf:n entinen pomo) Dundeesta, Skotlannista, joka teki sitä pikkujouluihimme vieraillessaan meillä Hesassa pari viikkoa sitten.

Jim on mies, joka ajaa noin 300 km Dundeesta Glasgow'hun ja takaisin vain ostaakseen ruisjauhoja leipoakseen karjalanpiirakoita sitä uunissa hautuvaa karjalanpaistia varten... Suomi-fanaatikko...

Tarvitset:

- tölkki vesikastanjoita
- paketti tavallista Amerikan Pekonia
- cocktailtikkuja

Yksinkertaisesti: Kääri vesikastanjat puolikkaaseen pekoninsivuun, tökkää cocktailtikku läpi kustakin ja lado koko satsi uunipellille. Paista about 175 -asteisessa uunissa, kunnes pekoni on täysin rapeaa. Tarjoile pikkujouluissa hyvän porukan, hyvien juomien ja hyvän tunnelman kera. Enjoy!


Jaa Facebookissa
 
 
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2017 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy