Jarille pyöräilykultaa. Tenniksessä ja sulkapallossa jatkopeleihin

• Artikkeli
  • Ihmisiä ja ilmiöitä
  • Jari Vanha-Eskola

Kaksi hopeaa Gay Gamesissa Kölnissä pyöräillyt Jari I.M. (kuvassa) kruunasi kisaviikkonsa torstaina 5.8.2010 voittamalla 10,2 km:n aika-ajon. Kultamitali maistui makealta, sillä se on useita hopeita jo aikaisemminkin keränneelle pyöräilijälle ensimmäinen. Koleahkossa ja tuulisessa säässä poljettu matka taittui voittajalta aikaan 16.16.

Melina E. on voittanut tenniksessä semifinaalipelinsä 2-1. Vaikka ensimmäisessä erässä tulikin tappio 4-6, ei Melina siitä lannistunut, vaan rökitti vastustajansa toisessa erässä 6-1. Jännittävä kolmas erä päättyi tulokseen 7-5. Melina pelaa perjantaina finaalissa!

Sulkapallon nelinpelissä Iina S. ja Ulla H. ovat päässet finaaliin. Parivaljakko hävisi ensimmäisen erän 17-21, mutta johtaessaan toista erää 7-2 vastustaja luovutti pelin. Loppuottelu käydään perjantaina 6.8.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Miesten sulkapallon nelinpelissä Hannu T-E. ja Kari K. sijoittuivat sijoille 5-8. Samassa sarjassa pelanneet Sasu S. ja Veli-Matti K. pääsivät sijoille 9-16. Sarjassa oli yhteensä 38 paria.

Miesten lentopallojoukkue jatkoi hyvä pelejään, mutta tie mitalisijoille katkesi. Joukkue voitti torstaina ensimmäisen pelinsä, mutta hävisi toisen ottelunsa.