ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
HLBTI-kisat linkit kaikki artikkelit

Jarille pyöräilykultaa. Tenniksessä ja sulkapallossa jatkopeleihin

HOTry • 06.08.2010 09:59 HLBTI-KISAT
Kaksi hopeaa Gay Gamesissa Kölnissä pyöräillyt Jari I.M. (kuvassa) kruunasi kisaviikkonsa torstaina 5.8.2010 voittamalla 10,2 km:n aika-ajon. Kultamitali maistui makealta, sillä se on useita hopeita jo aikaisemminkin keränneelle pyöräilijälle ensimmäinen. Koleahkossa ja tuulisessa säässä poljettu matka taittui voittajalta aikaan 16.16.

Melina E. on voittanut tenniksessä semifinaalipelinsä 2-1. Vaikka ensimmäisessä erässä tulikin tappio 4-6, ei Melina siitä lannistunut, vaan rökitti vastustajansa toisessa erässä 6-1. Jännittävä kolmas erä päättyi tulokseen 7-5. Melina pelaa perjantaina finaalissa!

Sulkapallon nelinpelissä Iina S. ja Ulla H. ovat päässet finaaliin. Parivaljakko hävisi ensimmäisen erän 17-21, mutta johtaessaan toista erää 7-2 vastustaja luovutti pelin. Loppuottelu käydään perjantaina 6.8.

Miesten sulkapallon nelinpelissä Hannu T-E. ja Kari K. sijoittuivat sijoille 5-8. Samassa sarjassa pelanneet Sasu S. ja Veli-Matti K. pääsivät sijoille 9-16. Sarjassa oli yhteensä 38 paria.

Miesten lentopallojoukkue jatkoi hyvä pelejään, mutta tie mitalisijoille katkesi. Joukkue voitti torstaina ensimmäisen pelinsä, mutta hävisi toisen ottelunsa.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy