ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Jari Sillanpään yksityiselämästä kirja loppukesällä

Sami Mollgren • 05.04.2016 08:03 • 1 kommentti. UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI • KOTIMAA

Laulaja Jari Sillanpää ja Jari Sillanpää -elämäkertakirjan kirjoittaja Mari Koppinen kirjaa koskevassa tiedotustilaisuudessa Helsingissä 4. huhtikuuta 2016. (kuva: Lehtikuva / Markku Ulander )
Laulaja Jari Sillanpäästä kertova kirja on määrä julkaista elokuussa. Kirjan työstää musiikkitoimittaja Mari Koppinen ja julkaisee Tammi.

Ilta-Sanomat kertoo, että laulajasta kertova kirja on järjestyksessään jo kolmas, mutta edellisestä on 12 vuotta. Nyt Sillanpää lupaa kertovan avoimesti sekä omasta henkilökohtaisesta elämästään että työstään.

- Viime vuosien muutosten ja henkilökohtaisen elämän käännekohtien jälkeen on hyvä katsoa, missä kuljen ihmisenä, miehenä ja taiteilijana, Sillanpää sanoo Tammen julkaisemassa tiedotteessa.

Ilta-Sanomien mukaan uudessa kirjassa Sillanpää kertoo olevansa entistä avoimempi ja mukaan tulee hänen suuria rakkaustarinoitaankin - eroja ja yhteen menemisiä. Ketään hän ei kuitenkaan tuo vasten omaa tahtoa julkisuuteen.

- Se on ollut omissa suhteissanikin niin, etten ole kertonut heistä, jotka eivät ole halunneet julkisuuteen, sanoo Sillanpää Ilta-Sanomisssa.

Kirjassa puhutaan myös suhteesta vanhempiin ja muihin läheisiin. Yksityisen Sillanpään lisäksi esillä on julkisuudessa elävä taiteilija ja yrittäjyys.

Vuonna 1965 syntynyt ruotsinsuomalaistaustainen Jari Sillanpää on yksi Suomen suosituimmista iskelmälaulajista. Hän on parhaiten myynyt sooloartisti ja hänen levyjään on myyty yli 820 000. Sillanpää nousi julkisuuteen tullessaan tangokuninkaaksi Seinäjoen Tangomarkkinoilta 1995.

Sillanpää "tuli kaapista" huhtikuussa 2006 kertomalla Nelosen Tuomas & Juuso Experience -ohjelmassa entisen seurustelukumppaninsa olleen mies.

Paulig on tuonut markkinoille Jari Sillanpään nimikkokahvin ja jo aiemmin on ollut saatavilla laulajan nimeä kantavaa kuohuviiniä.Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Minusta nimenomaan esiintyvän artistin tulisi tajuta, ettei levitä yksityiselämäänsä julkisuuteen, mutta jos se on keino markkinoida itseään, niin omapahan on valinta. En ymmärrä.
  Kolmoisritti • 06.04.2016 17:33
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy