ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Jani Toivola ja Mikko Leppilampi juontavat helmikuussa järjestettävän QX Gay Gaalan

Sami Mollgren • 29.09.2016 10:01 • 2 kommenttia. UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI • KOTIMAA

Jani Toivola ja Mikko Leppilampi (kuva: Jussi Virkki / QX Gay Gaala 2017)
QX Gay Gaala järjestetään torstai-iltana 2. helmikuuta 2017 Savoy-teatterissa Helsingissä. Neljättä kertaa Suomessa järjestettävään gaalaan ja sen äänestykseen etsitään parhaillaan ehdokkaita.

Tilaisuuden juontavat kansanedustaja Jani Toivola ja näyttelijä Mikko Leppilampi.

Tapahtuman järjestää ruotsalainen QX Förlag AB. Ensimmäisen QX Gay Gaala järjestettiin yökerhossa Tukholmassa vuonna 1998 ja Suomessa tapahtuma järjestettiin ensimmäisen kerran tammikuussa 2014.

Suomessa QX Gay Gaalassa Vuoden homo -palkinnon ovat tähän mennessä voittaneet Elias Koskimies (2014), Ari-Pekka Liukkonen (2015) ja Saara Aalto (2016). Vuoden heteroina on palkittu Harri Tikkanen (2014), Jaana Pelkonen (2015) ja Ville Niinistö (2016). Palkintoja ovat aikaisemmin jakaneet mm. ylipormestari Jussi Pajunen, kulttuuri- ja urheiluministeri Paavo Arhinmäki, Jani Toivola, Marco Bjurström, Anne Kukkohovi, Eini, Sini Sabotage, Jorma Uotinen, Minna Kivelä, Sara Melleri, Aira Samulin, Aki Samuli, Niina Lahtinen, Katja Lappi ja Paula Noronen.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Eikö mikään kanava ole kiinnostunut televisioimaan gaalaa? Sopisi hyvin esim. neloselle.
  Salty Dog (ei rekisteröitynyt) • 29.09.2016 18:01
Miks televisioitaisiin? Miks näyttää televisiossa kauhukabinettia jolle ei ole katsojia?
  Ateisti (ei rekisteröitynyt) • 29.09.2016 21:00
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy