ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
harrastukset hyvinvointi olympialaiset 2014 HLBTI-kisat linkit kaikki artikkelit

Jalkapallon Englannin Valioliiga tempaisi sateenkaaren värisillä kengännauhoilla

Sami Mollgren • 27.11.2016 14:19 • 1 kommentti. UUTISET: URHEILU • EU
Jalkapallon Englannin Valioliiga tempaisi viikonloppuna yhdenvertaisuuden puolesta. Rainbow laces -tempauksella haluttiin toivottaa kaikki tervetulleiksi peleihin ja stadioneille ihonväriin, sukupuoleen ja seksuaaliseen suuntautumiseen katsomatta.

Tempauksen taustalla on Stonewall-järjestö.

Taustalla on tieto siitä, että 72 prosenttia jalkapallofaneista on viimeisen vuoden aikana kuullut hlbti-kielteisiä kommentteja peleissä, joka viides 18-24-vuotias hämmentyisi, jos heidän suosikkipelaajansa tulisi kaapista ja nuorten mielestä hlbti-kielteiset kommentit ovat kaksi kertaa todennäköisemmin harmittomia, jos ne sanotaan "leikillään".


Valioliiga on pitkään pyrkinyt vähentämään jalkapallokentillä ja -katsomoissa esiintyvää hlbti-kielteisyyttä, samoin kuin rasistisia asenteita.
Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Urheilussa asiat muuttuvat - onneksi usein parempaan suuntaan.
  martin • 24.12.2016 15:04
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy