ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

IS: Ari-Pekka Liukkonen kuntavaaliehdokkaaksi

Sami Mollgren • 12.11.2016 13:29 • 6 kommenttia. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • KOTIMAA

Ari-Pekka Liukkonen (kuva: Antti Aimo-Koivisto / Lehtikuva)
Vapaauimari Ari-Pekka Liukkonen, 27, on kevään kuntavaaleissa vihreiden ehdokkaana Jyväskylässä. Asiasta kertoo Ilta-Sanomat.

Lehden mukaan jo pitkään vihreiden jäsenenä ollut yhteiskunnallisista ja arkkitehtonisista asioista kiinnostunut mies kysyi vihreiden Jyväskylän-osastolta, kiinnostaako tunnetun kasvon saaminen ehdokkaaksi ensi kevään kuntavaaleihin.

Helmikuussa 2014 Liukkonen kertoi Ylen suorassa Urheiluviikonloppu-ohjelmassa homoseksuaalisuudestaan. Liukkonen on ensimmäinen suomalainen huippu-urheilija, joka tulee kaapista aktiiviuransa aikana. Alkuvuodesta 2015 Liukkonen palkittiiin Urheilugaalassa Vuoden 2014 esikuva -palkinnolla ja QX Gay Gaalassa vuoden homona.

Kesällä Liukkonen osallistui Rio de Janeiron olympiakisoihin, mutta epäonnistui.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Mjaa, ilmeisesti joku plan B kun olympialaiset meni täydellisesti perseelleen ja jossain Singaporessakin käyntiin muttei mitään kuulunut. Miksköhän ei? Siinä sitte taas yks turhanpäiväinen janitoivola tekeillään. Toivottavasti pysyy ainakin puskapanoistaan hiljaa toisin kuin JT.
  Totuuden laukaus (ei rekisteröitynyt) • 12.11.2016 14:02
Olipas rumasti sanottu!
  Sivallus (ei rekisteröitynyt) • 14.11.2016 17:14
"Toivottavasti pysyy ainakin puskapanoistaan hiljaa toisin kuin JT."

Onko sulla taas syytä olla huolissasi?
  xxx (ei rekisteröitynyt) • 15.11.2016 06:30
Mikähän mahtaa olla nimimerkin "Totuuden laukaus" (sic) motiivi purkaukselleen? Ja miksi rinnastus juuri Jani Toivolaan?
Homot eivät saa osallistua politiikkaan?
Henkilö, josta on aiemmin kirjoitettu lehdissä, ei saa lähteä ehdokkaaksi?
Vihreät ovat perseestä?
Suomea kansainvälisissä urheilukilpailuissa edustamaan valittu ja kilpailussa hävinnyt ihminen julistettakoon kansalaisluottamuksensa menettäneeksi? (Niitä on aika monta...)
  Public eye • 15.11.2016 10:49
Ari-Pekka Liukkonen
on menestynyt monissa EM-kilpailuissa ja maailmancupissa sekä saavuttanut niissä uusia suomenennätyksiä. SM-tasolla Liukkonen on voittanut kultaa mm. 50 metrin perhosuinnissa sekä 50 ja 100 metrin vapaauinnissa. Lisäksi hän on voittanut useita lyhyen radan suomenmestaruuksia.
Tänä vuonna (2016) Liukkonen mm. rikkoi Jani Sievisen 21 vuotta sitten tekemän suomenennätyksen 100 metrin vapaauinnissa.
Harva suomalainen uimari on pystynyt samaan.

Liukkosen lähteminen kuntavaaliehdokkaaksi on tietenkin myönteinen asia. On hienoa, kun nuoret ovat kiinnostuneita yhteisten asioiden hoitamisesta. Toivottavasti Liukkosen esimerkki kannustaa muitakin nuoria.
------
Liukkoselle haluan sanoa, jos hän sattuu tätä lukemaan, että ei kannata välittää uutisen alla olevasta ensimmäisestä kommentista. Aina löytyy kateellisia ja katkeria ihmisiä, jotka purkavat pahan olonsa muihin.
  Havainnoija • 21.11.2016 00:08
Ari-Pekka Liukkonen kertoo haastattelussa tulevaisuudensuunnitelmistaan politiikassa ja urheilussa:

www.vihrealanka.fi

Liukkonen sijoittui Kanadassa eilen järjestetyissä uinnin maalmanmestaruuskilpailuissa viidenneksi 50 metrin vapaauinnin finaalissa häviten voittajalle vain 0,19 sekuntia.
  Havainnoija • 11.12.2016 00:40
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy