ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Irlannin tulos ei liennytä Saksan oikeiston asennetta

jnsto • 27.05.2015 09:47 • 3 kommenttia. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • EU
Irlannin kansanäänestyksen tulos on saanut Saksassa aikaan poliittista liikettä avioliittolain korjaamiseksi. Hallitsevat kristillisdemokraatit ovat kuitenkin torjuneet ajatuksen. Tasa-arvoisen avioliittolain voitettua Irlannin äänestyksessä Saksan SPD:n perhepoliittinen edustaja Sönke Rix, vasemmistopuolue Linken ryhmänjohtaja Gregor Gysi ja vihreiden varapuheenjohtoja Simone Peter vaativat avioliiton avaamista myös Saksassa. Unionin (kristillisdemokraatit ja heidön baijerilainen siarpuolueensa) perhepoliittinen edustaja Marcus Weinberg kuitenkin ilmoitti vastustavansa ajatusta. CDU/CSU:n mielestä ei ole perusteltua, että keskeisiin poliiittisiin kysymyksiin kuuluva kokonaisuus asemoitaisiin uudelleen kesken vaalikauden. Liberaalisen FDP:n varapuheenjohtaja Katja Suding tervehti Irlannin päätöstä nykyaikaisena ja liberaalina.

Aiheesta uutisoi Der Tagesspiegel.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Sanonpahan vain, että jarruttaa pystyy, mutta pysäyttämään ei. Juna jatkaa kulkuaan väistämättä!
  Xx_Val_xX • 27.05.2015 19:48
Saksan kristillisdemokraateissa on valitettavasti juurikin niiden perillisiä, jotka taannoin saksalaisista innostuivat eniten ääri-kristitty hitlerin äärikoikeistolais-kristillisestä natsi-valllasta ja sen homovainoista. Saksa on valitettavasti vieläkin niissä kristillis-moraalittomissa kahleissa.

Kommenttia muokattu: 27.05.2015 klo 23:46
  human • 27.05.2015 23:43
Saksassahan 2013 tehdyn kyselytutkimuksen mukaan liki 3/4 saksalaisista kannattaa yhdenvertaista avioliitto-oikeutta, eli vastaajista 74 % kannatti ja vain 23 % vastusti.

uk.reuters.com

Mutta juurikin Merkelin ja Bayerin kristillis-konservatiivit, jotka ovat hallituksessa, vastustavat Saksan kansan tahtoa.

Täällä brittien näkemystä aiheesta: www.pinknews.co.uk

Kommenttia muokattu: 02.06.2015 klo 22:21
  human • 02.06.2015 22:14
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy