ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Iranilainen toimihenkilö tuomitsi homofobian

Lassijuhani • 22.05.2014 18:53 • 1 kommentti. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • ULKOMAAT
Iranilainen toimihenkilö hämmästytti lehdistön tuomitessaan julkisesti Iranin hallituksen seksuaalivähemmistöihin kohdistaman syrjinnän.

Iranin sosiaalityöntekijöiden yhdistyksen puheenjohtaja Mostafa Eghlima julisti, että mikä tahansa homoihin kohdistuva rangaistus on "epäislamilaista ja epäinhimillistä".

"Biologian kannalta homot ovat erilaisia kuin muut, mutta tämä ei tee heistä synnintekijöitä tai rikollisia." Eghlima totesi tuomiten kaikenlaisen syrjinnän.

"Tämä biologinen erilaisuus, josta puhun, on samanlaista kuin pituusero. Tiettyjä ihmisiä ei voi eristää yhteiskunnasta pelkästään siksi, että he esimerkiksi ovat lyhyempiä kuin muut." iranilaistoimihenkilö julisti.

Eghlima muistutti, että "tämä yhteiskunta on hallituksensa politiikan välityksellä syyllistynyt kauheuksiin homoseksuaaleja vastaan. Olemme haudanneet näitä ihmisiä elävältä. Se on epäinhimillistä ja islaminvastaista.

Eghlima antoi lausuntonsa maassa, joka tuomitsee kuolemaan homoseksuaalisiin tekoihin "syyllistyneitä" miehiä ja 100 raipaniskuun lesbosuhteisiin "syyllistyneitä" naisia.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Hieno teko häneltä, tunnetusti abrahamisen homofobisen uskomuksen maassa. Hyvä että abrahamisen uskomuksen eri suuntausten parissa on tervehenkisen luonnollisuuden puolustajia. Kunpa samanlaisia ihmisiä löytyisi myös Venäjän takapajuisen ortodoksisuuden ja helluntailaisuudenkin parista.
  human • 24.05.2014 20:19
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy