ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Instagram poisti homoparin pusukuvan - ja palautti sen kohun jälkeen


Instagram poisti kuvan suutelevasta miesparista, mutta palautti sen kohun jälkeen. Ilman kohua sosiaalisen median palvelut eivät hevin pyörrä päätöksiään (ruutukaappaus)
Viikonloppuna kuvienjakamispalvelu Instagram poisti miesparin suutelukuvan.

Julkkiskampaaja Alberto Guzman latasi palveluun itsestään ja miehestään kuvan, jossa nämä suutelevat hääpäivänään. Sunnuntaina pride-tapahtuna kunniaksi jaettu kuva oli merkitty hashtageilla #happy, #gaypride ja #equalrights.

Vähän myöhemmin ilmeisesti joku käyttäjä merkkasi kuvan sopimattomaksi, jonka perusteella kuvapalvelu päätyi poistamaan kuvan.

- Lähetin kuvan häistäni eilen ja Instagram poisti sen albumistani "sopimattomana", ja vieläpä pride-päivänä, kirjoitti kampaaja.

Postaus sai huomioita ja sitä jaettiin runsaasti. Monet hämmästelivät poistamisen perusteita, sillä eivät nähneet suutelemisessa mitään sopimatonta. Myös suuri joukko julkkiksia liittyi hämmästelemään Instagramin toimintaa.

Lopulta Intagram palautti kuvan ja pahoitteli tapahtunutta.

- Poistimme sisällön erheellisesti ja korjasimme virheen heti kun saimme ilmoituksen. Pahoittelemme tästä aiheutuneesta harmista

Tyypillisesti tavallisen käyttäjän on erittäin vaikea saada jättimäisiä sosiaalisen median palveluja pyörtämään virheellisiäkään poistamispäätöksiään.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy