ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Imatran seurakunnassa vastustetaan Aallon paluuta tehtäviinsä oikein adressilla

JuhaniV • 11.07.2009 21:09 UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • KOTIMAA
YLEn uutisjutussa kerrotaan mielipiteiden Marja-Sisko Aaltoa vastaan kulminoituneen adressiin, jolla hänen paluutaan virkavapaalta kirkkoherraksi koetetaan estää.

Työlainsäädäntö tuskin antaa seurakunnalle tässä asiassa mitään liikkumavaraa. Aalto ei ole rikkonut mitään sääntöjä. Adressi on vain jälleen hyvä huono esimerkki kirkon konservatiivien tavoista toimia ja heidän uskomattomasta suvaitsemattomuudestaan.

On hyvä, että Aalto ei anna periksi tässä selvässä syrjinnän yrityksessä. Hänelle voi toivoa vain kaikkea jaksamista.

Yle julkaisee jutun yhteydessä Aallosta tyylikkään värivalokuvan.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy