ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Ilkka: Pohjanmaan kokoomusnaisten uusi puheenjohtaja ei kannata tasa-arvoista avioliittolakia

Sami Mollgren • 01.10.2013 19:10 • 3 kommenttia. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • KOTIMAA
Pohjanmaan kokoomusnaisten vastavalittu puheenjohtaja Wilhelmiina Kukkamo kertoo Ilkka-lehdessä, ettei kannata tasa-arvoista avioliittolakia. Lapualainen, Etelä-Pohjanmaan käräjäoikeudessa Seinäjoella työskentelevä kauppatieteiden maisteri, 32-vuotias Kukkamo on sitä mieltä, että homopareille pitäisi riittää parisuhteen rekisteröiminen. Kukkamo olisi kuitenkin valmis muuttamaan sukunimikäytännön ja adoptio-oikeuden rekisteröidyssä parisuhteessa samanlaiseksi kuin avioliitossa.

- Olen hieman vanhakantainen pohjalainen tässä asiassa. En muuttaisi naisen ja miehen välistä avioliittoa, mutta sallin erilaiset näkemykset, linjaa Kukkamo käsityksiään Ilkassa.

Kukkamo valittiin Pohjanmaan Kokoomusnaiset ry:n 26.9. järjestetyssä sääntömääräisessä syyskokouksessa yhdistyksen hallituksen puheenjohtajaksi.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
eikö feministit ole yleensä homojen oikeuksien puolella? tosin tämä nainen ei taida olla femisti koska on vanhakantainen.
  puppeliassi • 02.10.2013 16:59
"eikö feministit ole yleensä homojen oikeuksien puolella?"

Ei välttämättä. Homomiehet ovat kuitenkin miehiä, ja miesten avoin ja luonnollinen seksuaalisuus saattaa pelottaa tiukkapipoisia feministejä.
  AAA • 03.10.2013 12:48
"miesten avoin ja luonnollinen seksuaalisuus saattaa pelottaa tiukkapipoisia feministejä". Eikö tuo mainittu laki muka koske muita kuin homomiehiä, minä kun kuvittelin että se koskisi yhtälailla myös lesboja...? Mitä tulee väitteeseesi, niin feministit nimenomaan kannattavat tasa-arvoista avioliittolakia ja aika moni heistä myös elää suhteessa samaa sukupuolta olevan ihmisen kanssa.
  Aito feministi (ei rekisteröitynyt) • 04.10.2013 10:10
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy