ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

ILGA-Europe kokoontuu Zagrebissa

Sami Mollgren • 26.10.2013 10:04 • 1 kommentti. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA
ILGA-Europen vuosittainen konferenssi käynnistyi torstaina Kroatian pääkaupungissa Zagrebissa. Lauantaina päättyvän konferenssin pääteemana on perhe: "Family matters! Reaching out to hearts and minds".

Torstaina tapahtuman avaustilaisuudessa puhui Kroatian ulko- ja EU-ministeri Vesna Pusić.

24.-26. lokakuuta järjestettävään kattojärjestön 17. vuosittaiseen konferenssiin osallistuu 250 sateenkaarijärjestöjen edustajaa 42 maasta. Suomen Seta ry:stä paikalla ovat koulutussuunnittelija Marita Karvinen ja puheenjohtaja Juha-Pekka Hippi.

ILGA-Europe on kattojärjestö seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen tasa-arvon puolesta 45 Euroopan maassa toimivalle 408 järjestölle.

Vuoden 2013 ILGA-Europen konferenssin järjestetään yhteistyössä kroatialaisten hlbti-järjestöjen Kontran, Iskorakin ja Rišpetin kanssa.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Niin se kehitys kehittyy.

ILGAEurope piti kokouksensa Helsingissä 19 vuotta sitten. Silloinen Helsingin ylipormestari Kari Rahkamo päätti, ettei kaupunki niin sanotusti osoita vieraanvaraisuutta kokoujkselle eli siis järjestä vastaanottoa. Osanottajia oli muutamia kymmeniä.

Pyysin kaupunginkansliasta luettelon Rahkamon vastaavista päätöksistä. Niistä kävi ilmi, ettei hän ollut yhdenkään muun kansainvälisen kokouksen osalta tehnyt kielteistä päätöstä. Lähetin kaupunginvaltuutettuna asiasta kirjeen kaupunginhalliitukselle, joka totesi, että myös myönteinen päätös olisi ollut peristeltu. Asiallisesti Rahkamo sai siis nuhteita.

Kroatiassa ulkoministeri puhui avajaisissa. Meillä sen enempää kuin monessa muussakaan Euroopan maassa vastaava olisi tänään uutinen muiden uutisten joukossa. Balkanilla se osoittaa avartumista.

PS. Helsingin suhtautuminen sateenkaariväkeen on Jussi Pajusen aikana muuttunut radikaalisti sitten Rahkamon ja varsinkin Raimo Ilaskiven ajan. Siitä tunnustus.
  Jorma Hentilä (ei rekisteröitynyt) • 27.10.2013 00:01
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy