ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

ILGA-Aasian konferenssi karkotettiin kongressihotellista

vaeltaja2006 • 01.04.2010 10:18 UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • ULKOMAAT
Ranneliikkeen keskustelupalstalla on jo kerrottu tapahtumista Indonesian provinssipääkaupungissa Surabajassa (Java Timur). Aasian lesbo- ja homojärjestöjen kansainvälinen liitto oli kutsunut edustajat eri maista neljänteen alueelliseen Aasia-kokoukseen, jonka teemana oli kuvaavasti "LGBT ASIA Moving Forward". Kokoukseen tuli noin 150 osanottajaa 16 maasta.

Kokoushotelliin tuli myös ryhmä kiihtyneitä muslimeja, jotka vaativat vastaanottoaulan henkilökuntaa kutsumaan poliisit ja lopettamaan homojen kokouksen. Poliisien pitäisi ajaa homot ulos ja kieltää kokous. Tilanne uhkasi laajentua, ja sen vuoksi vastaanottohenkilökunta todella kutsui poliisin. ILGA-edustajien, muslimien ja poliisin välillä käydyt neuvottelut eivät johtaneet tulokseen. Poliisi pelkäsi lisää mielenosoittajia ja levottomuuksia, ja kokousedustajat päätettiin siirtää turvallisempaan paikkaan. ILGA tiedotti ainoastaan, että osanottajat ovat turvassa. Lähipäivinä odotellaan perusteellisempaa tietoja ja kannanottoa.

Java Timurin provinssissa asuu noin 36 miljoonaa asukasta. Pääkaupungissa Surabajassa on 2,6 miljoonaa asukasta. 90% väestöstä on muslimeja.

*****

Kieltoja vaaditaan puolin ja toisin. Läntiset HLBTI-järjestöt ovat erittäin hanakoita vaatimaan kieltoja äärimuslimeille, eheyttäjille ja jamaikalaisille vihalaulajille.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy