ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko linkit kaikki artikkelit

Iisalmen Sanomat: Joukko nuoria kiusaa homoparia

Sami Mollgren • 08.09.2013 12:16 • 2 kommenttia. UUTISET: YLEISET • KOTIMAA
Ylä-Savossa Iisalmessa asuvan eläkkeellä olevan miesparin kotirauhaa on häiritty kolmen vuoden ajan. Joukko nuoria on ottanut pariskunnan silmätikukseen ja häirinyt paria erilaisilla tavoilla.

Asiasta kirjoittaa Iisalmen Sanomat.

Tapahtumat saivat alkunsa noin kolme vuotta sitten. Tuolloin toinen miehistä yllätti nuorisojoukon potkimassa siiliä. Tämä puuttui asiaan. Hän otti yhteyttä kouluun ja kirjoitti asiasta paikalliseen lehteen.

Pariskunnan mukaan tämän jälkeen alkoivat kostot. Häirintään on kuulunut esimerkiksi jatkuva seksuaalissävytteinen nimittely, herjojen huutelu ja ilkivalta. Myös pariskunnan lemmikki on potkittu henkihieveriin. Välillä häirintä on ollut vähäisempää, mutta sitten se on alkanut uudestaan. Ajan myötä nimittelijöiden joukko on laajentunut.

Tekijöitä ei Iisalmen Sanomien mukaan ole saatu kiinni. Nyt pariskunta on joutunut asentamaan videokamerat tontilleen.

Pariskunta kertoo asuneensa talossa 1980-luvulta lähtien, ilman ongelmia. Naapureihinkin välit ovat olleet kunnossa.

Toinen miehistä epäilee nuorisojoukon provosoituvan siitä, että tämä on ottanut häirinnän vuoksi yhteyttä kouluun ja poliisiin. Lehden mukaan hän on myös käynyt tapaamassa nimittelijöiden vanhempia.

Miehet peräänkuuluttavat ihmisarvonsa puolesta ja toivovat, että saisivat elää rauhassa.

Poliisi on keskeyttänyt asian esitutkinnan. Ongelmana on näytön puute. Tämä lisäksi miltei kaikki epäillyt ovat olleet tekojen aikaan alle 15-vuotiaita. Sosiaaliviranomaiset ovat tietoisia tapauksesta.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Minkälainen sydämetön paskiainen potkii eläintä? Toivottavasti saavat maksaa teoistaan.

Kommenttia muokattu: 08.09.2013 klo 15:56
  Homopallero • 08.09.2013 15:55
Tässä taitaa loppujen lopuksi kuplia vain liika hyvinvointi joka jo aikaa sitten on muuttunut henkiseksi pahoinvoinniksi. Kun on turhauduttu ja tultu tyytymättömiksi kaikkeen niin johonkinhan huono olo pitää purkaa, oli sitten kyseessä avuton eläin tai sellainen ihmispari joka mukamas poikkeaa ”normaalimallista” jollakin tavoin.
  ERKKI - VAASA (ei rekisteröitynyt) • 09.09.2013 01:44
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy