ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Ihmisoikeusneuvosto tuomitsee Liberian homofobiahankkeet

Lassijuhani • 06.08.2012 17:40 UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • ULKOMAAT
Yhdistyneiden kansakuntien ihmisoikeusneuvosto on jälleen ilmaissut vastustavansa homoseksuaalisten suhteiden vainoamista, jota harjoitetaan suurimmassa osassa Afrikan maita. Viimeksi neuvosto tuomitsi Liberian poliitikkojen homofobiset pyrkimykset.

Liberialaiset poliitikot kertoivat äskettäin valmistelevansa uutta lakialoitetta homoseksuaalisten suhteiden vainon kiristämiseksi. Homoseksuaaleiksi syyllistyville voidaan langettaa huomattavat sakot ja jopa viiden vuoden vankeusrangaistukset. Rangaistavaa olisi samaa sukupuolta olevan henkilön vietteleminen, kiihottaminen tai innostaminen seksuaaliseen aktiin.

Ihmisoikeusneuvoston edustaja Ravina Shamdasani otti tehtäväkseen tuomita Liberian lakialoite. Hän muistutti: ”Homoseksuaalisuuden rankaisevalla lailla on hyvin kielteinen vaikutus ei vain homoihin ja lesboihin, vaan myös muihin, näitäkin syrjitymmille kansanosiin, kuten HIV-tartunnnan saaneisiin, seksuaalityöntekijöihin, pakolaisiin ja maan sisäisiin pakolaisiin, jotka tarvitsisivat erityistä huolenpitoa.”


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy