ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Identiteettiä paljastamassa -valokuvanäyttely Helsingin Kaapelitehtaalla marraskuussa

Sami Mollgren • 10.11.2013 00:30 UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI • KOTIMAA
Helsingin seudun Seta Helsinkiin tuoman valokuvanäyttelyn on tuottanut venäläinen LHBT-kansalaisjärjestö Resurs. Marraskuun ajan auki oleva näyttely on ensimmäistä kertaa julkisesti esillä Helsingissä.

Perjantaina 8.11. avattua Identiteettiä paljastamassa -näyttelyä kuvataan Helsingin seudun Setan verkkosivuilla koskettavaksi dokumentaatioksi psykologisesta LHBT-taideprojektista.

Näyttely koostuu viidestätoista valokuvakollaasista ja sisältää kuvia sekä yksilöistä että pareista. Jokaiseen valokuvaan kuuluu kuvattavan haastattelu, joka on toteutettu välittömästi kuvauksen jälkeen.

- Projektin kanssa työskentely oli sekä luova että terapeuttinen prosessi, jonka aikana osallistujilla oli mahdollisuus paljastaa, toteuttaa ja ilmaista monia puolia omasta identiteetistään itse tuottamiensa kuvien avulla, kertovat taiteilijat Yulia Malygina ja Anna Golubeva HeSetan verkkosivuilla.

Näyttely on esillä Helsingin Kaapelitehtaalla osoitteessa Tallberginkatu 1 C. Viikonlopun 8. - 11.11. ajan näyttely on C-rapun viidennessä kerroksessa ja siirtyy sen jälkeen HeSetan tiloihin C-rapun neljänteen kerrokseen, jossa sitä voi käydä katsomassa marraskuun ajan HeSetan ryhmien kokoontuessa. Näyttely on maksuton. Ryhmätapaamisten aikataulun voi tarkastaa HeSetan verkkosivujen kalenterista.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy