ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


sateenkaaren värinen suomi -opas pääkaupunkiseutu & uusimaa lounais-suomi häme & pirkanmaa kymenlaakso & etelä-karjala pohjanmaa keski-suomi & savo pohjois-karjala pohjois-pohjanmaa & kainuu pohjois-suomi
tapahtumakalenteri suomen homobaarit tiedotteet ja järjestötoimintaa vapaalla lähetä vinkki

Identiteettiä paljastamassa -valokuvanäyttely Helsingin Kaapelitehtaalla marraskuussa

Sami Mollgren • 10.11.2013 00:30 PÄÄKAUPUNKISEUTU JA UUSIMAA • KOTIMAA
Helsingin seudun Seta Helsinkiin tuoman valokuvanäyttelyn on tuottanut venäläinen LHBT-kansalaisjärjestö Resurs. Marraskuun ajan auki oleva näyttely on ensimmäistä kertaa julkisesti esillä Helsingissä.

Perjantaina 8.11. avattua Identiteettiä paljastamassa -näyttelyä kuvataan Helsingin seudun Setan verkkosivuilla koskettavaksi dokumentaatioksi psykologisesta LHBT-taideprojektista.

Näyttely koostuu viidestätoista valokuvakollaasista ja sisältää kuvia sekä yksilöistä että pareista. Jokaiseen valokuvaan kuuluu kuvattavan haastattelu, joka on toteutettu välittömästi kuvauksen jälkeen.

- Projektin kanssa työskentely oli sekä luova että terapeuttinen prosessi, jonka aikana osallistujilla oli mahdollisuus paljastaa, toteuttaa ja ilmaista monia puolia omasta identiteetistään itse tuottamiensa kuvien avulla, kertovat taiteilijat Yulia Malygina ja Anna Golubeva HeSetan verkkosivuilla.

Näyttely on esillä Helsingin Kaapelitehtaalla osoitteessa Tallberginkatu 1 C. Viikonlopun 8. - 11.11. ajan näyttely on C-rapun viidennessä kerroksessa ja siirtyy sen jälkeen HeSetan tiloihin C-rapun neljänteen kerrokseen, jossa sitä voi käydä katsomassa marraskuun ajan HeSetan ryhmien kokoontuessa. Näyttely on maksuton. Ryhmätapaamisten aikataulun voi tarkastaa HeSetan verkkosivujen kalenterista.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2017 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy