ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
harrastukset hyvinvointi olympialaiset 2014 HLBTI-kisat linkit kaikki artikkelit

Huippu-uimari Mark Foster kertoi homoseksuaalisuudestaan

Sami Mollgren • 28.11.2017 14:10 UUTISET: URHEILU • ULKOMAAT

Mark Foster (kuva: James Veysey / CameraPress / Lehtikuva)
Kuudesti MM-kultaa voittanut uimari Mark Foster, 47, on kertonut homoseksuaalisuudestaan The Guardianille.

Foster kertoo lehdelle joidenkin tienneen hänen seksuaalisesta suuntautuneisuudestaan ja tavanneensa ensimmäisen kumppaninsa 21-vuotiaana. Julkisesti hän ei kuitenkaan ole aiemmin kertonut homoseksuaalisuudestaan.

Lehdelle hän sanoo eläneensä vuosia muuna kun omana itsenään ja kertoo piilottelun mahdollisesti vaikuttaneen kielteisesti hänen urheilusuorituksiinsa. Nyt hän harmittelee varjoissa elämistään.

- Olisinpa tehnyt sen ollessani 21, kun tapasin ensimmäisen kumppanini, mutta en ollut valmis, sanoo Foster.

Foster kantoi Iso-Britannian lippua Pekingissä järjestetyissä kesäolympialaisissa vuonna 2008. Tämän jälkeen hän päätti urheilu-uransa.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy