ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit teatteri tv-kalenteri televisio radio musiikki levyesittelyt artistiesittelyt listat euroviisut
internet ja seksuaalivähemmistöt novellit ja tarinat viihde, musiikki & kulttuuri -keskusteluviihde ja kulttuuri

Huhtikuussa alkaa "homokirjakerho"

vaeltaja2006 • 22.03.2013 18:46 • 3 kommenttia. RADIO • KOTIMAA
Radion kirjakerho-ohjelma on perjantaisin klo 17.20. Huhtikuussa alkaa Niina Mäkeläisen toimittama sarja, jossa luetaan homokirjoja antiikista nykypäivään. Miten kirjallisuus on käsitellyt homoseksuaalisuutta eri aikoina? Mitkä homokirjat ovat saaneet aikaan poliittisia muutoksia? Miten kirjat ovat vaikuttaneet lukijoidensa elämään? Näitä, ja monia muita kysymyksiä pohditaan Homokirjakerhossa kevään ja syksyn 2013 aikana. Luettavina ovat mm. Platonin Pidot, Virginia Woolfin Orlando, Jean Genet’n Querelle ja Pirkko Saision Punainen erokirja.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Platonin Pitoihin jonkinlaista pohjustusta vaikkapa täältä fi.wikipedia.org

Ja jos kyse nyt sitten olikaan homoista tuossa? Antiikin pederastia kun oli varsin paljon sitä samaa, kuin mitä nykyäänkin vanhemmat, vaimojensa ukkomiehet "kokevat" nuorukaisia kohtaan. - Keskusteluissa tuleekin esille sekä Antiikin Kreikan patriarkaalisen yhteiskuntakulttuurin painotus, ylevöittää rakastajan merkitystä rakastettavaan nähden, sekä myös iäkkäämmän ja nuoremman erilainen näkemys rakkauden olemuksesta.

Tässä Narkissos ja Rakkaus 3.bp.blogspot.com

Kommenttia muokattu: 22.03.2013 klo 23:44
  human • 22.03.2013 21:29
siis mikä asema?
  Rox2010 (ei rekisteröitynyt) • 22.03.2013 23:07
Ylen Radio1. Muistutetaan asiasta sitten, kun se lähestyy.
  vaeltaja2006 • 23.03.2013 03:21
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
Katso myös nämä
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy