ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko keskustelufoorumi tuki- ja neuvontapalvelu homoFAQ seksuaalisuus ja sukupuoli perheet kaappi linkit kaikki artikkelit

HPV-rokotusten siirtyminen voitto konservatiiveille

jnsto • 05.04.2012 19:58 • 1 kommentti. NÄKÖKULMAT
Valtion budjettikarsinnat pudottivat papilloomarokotukset (HPV). Maailmalla erityisesti vanhoillis-kristilliset piirit ovat rokotuksia vastustaneet. USA:ssa ja Kanadassa asialla ovat olleet samat piirit, joille homojen oikeuksien karsiminen ja homoseksuaalisuuden yhteiskunnallinen vastustaminen on sydäntä lähellä.

Rokotusten siirtäminen Suomessa voi olla tapahtunut ilman konservatiivista sivuvaikutusta, osana yleistä karsintaa, tai sitten asiaa on tuupattu oikeaan suuntaan. Mutta joka tapauksessa uskontotaustaisia tai muuten konservatiivisia atlantintakaisia resursseja Suomessa käyttävät voivat kiittää jumalaansa oikeansuuntaisesta päätöksestä. Ja ehkä eivät voi välttää joutumusta kiusaukseen kertoa sinne voiman lähteille, kuinka hyvin Suomessa on toimittu ja Herran rahaa oikein käytetty.

USA:n ja Kanadan keskustelussa on kauhisteltu HPV-rokotusten lisäävään nuorten seksuaalista aktiivisuutta, kun oikea tie olisi pidättäytyminen esiaviollisista suhteista.

Suomen sosiaali- ja terveysministeriö oli esittänyt 11–12-vuotiaiden tyttöjen rokottamista. Virus aiheuttaa mm kohdunkaulasyöpää. Miehillä kohtalokkaita seurauksia lienee vähemmän. HPV on liitetty kuitenkin mm tietoihin homomiesten kaulan alueen syövistä.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
En ymmärrä miksi näitä pitäisi vastustaa, vaikka se sitten lisäisikin seksuaalista aktiiivisuutta. Jos nuori on kasvatettu uskoon, että hän menee helvettiin esiaviollisesta seksistä, ei hän sitä mene tekemään. Jumalan pelko on sellaiseen liian suuri.

Rokotteiden lykkääminen on vain miinusta.
  wb (ei rekisteröitynyt) • 06.04.2012 20:07
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy