ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Homotkin esillä Finnbay-sivuston uutisoinnissa

Sami Mollgren • 10.04.2014 07:59 • 1 kommentti. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • KOTIMAA
Yleistä hämmennystä erikoisella uutisoinnillaan Suomessa herättänyt englanninkielinen Finnbay-sivusto nimeää Helsingin "Pohjolan homopääkaupungiksi" tammikuisessa "10 uskomatonta faktaa Helsingistä" -jutussaan.

Jutun mukaan "Helsingin saari, Santahamina Pihlajasaari on useiden homoseksuaalien miesturistien suosiossa". Pihlajasaaren nudistialueen tiedetään oikeasti oleva aurinkoa palvovien homomiestenkin suosiossa, mutta Santahamina sen sijaan on sotilasaluetta, jonne siviileiltä on pääsy kielletty.

MTV3:n jutussa kerrotaan, ettei kirjoittajan kansallisuus käy ilmi jutusta, mutta "ainakin Venäjällä homouteen suhtaudutaan yhä usein jyrkän kielteisesti, joten tämä kommentti tuskin on tarkoitettu kehuksi, vaikka se Suomessa voitaisiin tulkitakin sellaiseksi".

Finnbay-sivuston taustat ovat yleisesti hämärän peitossa. Sivusto esimerkiksi ilmoittaa osoitteensa olevan Esplanadi 35, Helsinki - vaikka sellaista osoitetta ei ole olemassakaan. Venäjänkielinen Novosti Helsinki kertoo, että Finnbay-sivuston taustahenkilö on turkkilaistaustainen Onur Yalcintas, joka on asunut aiemmin Uudessa-Seelannissa ja Kiinassa. Iltalehti kertoo, että Finnbay-sivuston palvelin on Yhdysvaltain Utahissa.

Sivusto myös väittää toimivansa yhteistyössä lukuisten tahojen kanssa. Monet yhteistyökumppanit eivät kuitenkaan kerro itse tietävänsä yhteistyöstä mitään.

Joissain arvioissa Finnbayn toiminta on yhdistetty myös Venäjän valtaapitäviin joidenkin julkaistujen juttujen sisällön vuoksi. Asialle ei kuitenkaan ole saatu vahvistusta.Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Yle kertoo että Onur Yalcintas:lla on nettisivustoja vähän joka lähtöön muitakin yle.fi

ja www.amazon.com

Toki sivusto voi olla jotain muutakin :P
  human • 10.04.2014 16:46
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy