ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


sateenkaaren värinen suomi -opas pääkaupunkiseutu & uusimaa lounais-suomi häme & pirkanmaa kymenlaakso & etelä-karjala pohjanmaa keski-suomi & savo pohjois-karjala pohjois-pohjanmaa & kainuu pohjois-suomi
tapahtumakalenteri suomen homobaarit tiedotteet ja järjestötoimintaa vapaalla lähetä vinkki

Homot kuumottavien totuuksien edessä

Sami Mollgren • 18.04.2012 05:13 • 6 kommenttia. PÄÄKAUPUNKISEUTU JA UUSIMAA • KOTIMAA
Kymmenen koomikkoa irvailee homoyleisölle ja tuo esiin varmasti kaikki homouden nurjat puolet. Menon luvataan olevan paikoin räävitöntä. Kyse on Ravintola Herculeksen uudesta Gay Roast -illasta, jossa homot saavat kuulla kunniansa. Mukana on myös Hellä Sointu & Sopimattomat seuralaiset -kuoro.

Stand up -viihteelle läheistä sukua olevan roastin idea on se, että joku henkilö antautuu loukattavaksi, pilkattavaksi, arvosteltavaksi tai muuten erilaisten tarinoiden kohteeksi. Ehkä myös ylistettäväksi. Kohteen oletetaan kestävän osakseen saamansa kyseenalainen huomio.

Nyt kohteena ovat homot. Yleensä vain homon sopii sanoa kanssasisariaan hinteiksi. Finland Roast Company jättää kuitenkin välittämättä tästä säännöstä.

Herculeksen sisarravintolassa Mann´s Streetilla on järjestetty jo pidemmän aikaa kuun viimeisenä perjantaina stand up -iltoja.

Gay Roast alkaa keskiviikkona 18.4. klo 21, Herculeksessa, Lönnrotinkatu 4, Helsinki. Lippujen hinta ennakkoon Mann's Streetilta ja Herculeksesta on 8 euroa, ovelta 10 euroa.

Mann´s Streetin stand up -iltoja on seuraavan kerran 27.4., 25.5. ja 29.6. ja niihin pääsee sisään narikan hinnalla.Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Kuinka kukaan maksaa rahaa siitä, että pääsee kuuntelemaan tuollaista homofobista paskaa? Tuollainen "komedia" on samaa luokkaa kuin persujen "satiiri" ja persut ovat ainakin jaelleet sitä ihan ilmaiseksi.
  Poris (ei rekisteröitynyt) • 18.04.2012 07:20
Kyllä minusta on joskus mukava kuunnella "homofobista paskaa". Olen kai sen verran masokisti, että se pistää hymyilyttämään. Ja sitten kun ns. tosi on kyseessä, suorastaan naureskelen "totuuksia" laukovan ilmiselvälle ennakkoluuloisuudelle ja heikolle sivistykselle.
  smo • 18.04.2012 08:13
Homofobista paskaa tuskin kukaan viitsiikään kuunnella ja jos illat sellaisiksi menevät en povaa niille pitkää ikää. Sen sijaan parhaassa wildelaisessa perinteessä tehty taidokas vittuilu on varsin viihdyttävää eikä uhrikaan yleensä ristiriitaisilta tunteiltaan kehtaa pahasti protestoida. Huumorin on olta riittävän älykästä noustakseen PerS-laarin yläpuolelle.
  Tero Kankaanperä • 18.04.2012 08:34
Vähintään 70% roastaamisesta on tyhmää, huonoista faktoista väännettyä huumoria. Toki joukossa on joitain helmiäkin, joka osuu ja uppoaa, mutta suurimmalti osin koko homma on aika lailla tyhmää touhua..
  what\'s the point? (ei rekisteröitynyt) • 18.04.2012 10:28
Tässä nähdään taas Hercules-ravintolan edustavan todellista suvaitsevaisuutta eikä "suvaitsevaisuutta". Tervetullut lisä aiemmin kpvin rajoittuneeseen hglbti-kulttuuritarjontaan.
  Blueriver • 18.04.2012 16:57
Niille, jotka eivät olleet paikalla Gay Roastissa: oheisesta videosta voitte itse arvioida, oliko kyseessä "homofopista paskaa" vai ei...
www.youtube.com
  Risto Koo (ei rekisteröitynyt) • 19.04.2012 23:55
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2017 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy