ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Homosutkaus ajoi Oscar-gaalan tuottajan tehtävästään

USA:n elokuva-akatemian vuotuisen Oscar-gaalan toinen tuottaja Brett Ratner on eronnut tehtävästään. Ratnerin oli tarkoitus yhdessä Don Mischerin kanssa vastata 26. helmikuuta pidettävästä Oscar-gaalasta. Elokuvagaala järjestetään keväällä 84. kerran.

Taustalla tuottajan eroon on kohu, joka syntyi Ratnerin puhuttua eri yhteyksissä perättömiä seksisuhteesta naisnäyttelijään, kuvailtuaan elintään ja puhuttuaan halventavasti homoista. Hän tokaisi "fag"-sanaa käyttäen jotakuinkin, että "harjoittelu on homojen hommaa".

Elokuva-akatemian johtaja Tom Sherak arvioi Ratnerin ratkaisua oikeaksi sekä akatemialle että Ratnerille itselleen. Ratner on myös sittemmin pahoitellut sanomisiaan ja vakuutellut, ettei ole homovastainen ja ottavansa opikseen.

Ratner tunnetaan Rush Hour -elokuvatrilogian ohjauksesta.

Haussa on mahdollisesti myös keväisen gaalan juontaja. Syyskuussa ilmoitettiin, että näyttelijä-koomikko Eddie Murphyn toimisi gaalan isäntänä, mutta tilanne on nyt epäselvä.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy