ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko linkit kaikki artikkelit

Homopari joutui keskelle Las Vegasin joukkosurmaa, toinen kuoli

vaeltaja2006 • 04.10.2017 18:18 UUTISET: YLEISET • ULKOMAAT

Cameron Robinsonille omistettu muistosivu Facebookissa.
Las Vegasissa yksi luoti tappoi Cameron Robinsonin. Hänen ystävänsä loukkaantui vakavasti srapnellista sinkoutuneiden luotien sateessa.

Lauantain joukkosurman tekijän, 64-vuotiaan Stephen Paddockin hotellihuoneesta löytyi parikymmentä erilaista asetta. Uhreina olivat hotellin edessä country-festivaaleille osallistuneet ihmiset. Haavoittuneita on yli 500, kuolleita lähes 60. Ampuja surmasi itsensä.

Las Vegasin joukkosurma on pahempi kuin kesäkuussa 2016 tapahtunut joukkosurma Orlandon Pulse Club -yökerholla. Orlandossa kuoli 49 ja loukkaantui 58 ihmistä.

Cameron Robinson oli töissä kaupungin hallinnossa. Hän oli tullut käymään festivaaleilla ystävänsä Bobby Eardlyn kanssa. He olivat yleisön joukossa, kun ammunta alkoi. Bobby Eardly on alkanut toipua vammoistaan.

Cameron Robinsonin sisar kertoi paikallisessa tv-lähetyksessä, että tappava luoti osui hänen veljeään kaulaan. Sisar kertoi, että veli oli hyvin ystävällinen ihminen. Hän teki mielellään ruokaa ystävilleen, juoksi maratoneja ja harrasti vaeltelua ja melontaa.

kutv.com

Perhe ja ystävät perustivat hyväntekeväisyystilin, johon kerättiin 15 000 dollaria hautauskuluihin. Yhdessä päivässä summa saatiin kokoon.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy